- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.415
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #37.441
Bol keyifler canim :)Ben napim suan koltuk keyfi yapiyom kuzum isler duruyor artik bi kalkisda camasir bulasik toplarim.
Sağol kuzum benim yemeğin varmi:)Bol keyifler canim :)
Ahaha arkandanda geoiy isler deseneOrta yeri toparladım biraz canım kız ne varsa mutfağı odaya taşıdı oynayacam diye sen napan
Hemde nasıl vallaAhaha arkandanda geoiy isler desene
Yokkk onu daha düsünmedim :)) sen napcan??Sağol kuzum benim yemeğin varmi:)
Benim dünden fasulye bulgur pilavı corba var rahat takılıyom anliycagin:))Yokkk onu daha düsünmedim :)) sen napcan??
Poposuna poposuna vurcan tok tok diye:)))Hemde nasıl valla
Ya sen bugün iyisin vallahh :)) banada yollaBenim dünden fasulye bulgur pilavı corba var rahat takılıyom anliycagin:))
Kız dur ben yollayayım bendede fasulye vardı dün yedik daha var benimki yarına başka şey yap dıyo ziyan olmasın sana göndereyimYa sen bugün iyisin vallahh :)) banada yolla
Senin için vurdum bitane oda bana vurduPoposuna poposuna vurcan tok tok diye:)))
civnilay kusum napiyin
Ahah yemek konusi olunca sular durur gondereyim kurtarayim senide :)))) yarinda sen kurtarirsin beni ahahYa sen bugün iyisin vallahh :)) banada yolla
Annesinun kizi ne olcak ellerini yerim onun ben:))Senin için vurdum bitane oda bana vurdu
Az sen az ben tamm menusu ahahahahKız dur ben yollayayım bendede fasulye vardı dün yedik daha var benimki yarına başka şey yap dıyo ziyan olmasın sana göndereyim
Ooo iyisin vallaha kolay gelsin kuzum bende suan kalktik evleri topluyom kuzum:))Mutfak çiziyorum=) Sen nabıyorsun?
Ooo iyisin vallaha kolay gelsin kuzum bende suan kalktik evleri topluyom kuzum:))
Slm canim nasilsin kandilin mübarek olsun canim benimSelam kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?