- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #37.521
İyiyim canısı aynı adel gibi bende yatıyorum evde tek uyanık sen napıyon nasılsınHahaha çok bildirim vardı seninkinide okurken gördüm de yeni yazmışsın zaten nasılsınnnn güzellikkk
İnşallah canım nasip kısmet gönüller bir olduktan sonraGelmek nasip olursa neden olmasın tabiki canım. Bende beklerim yani
Çok şükür iyiyim canım ortalığı toparladım yatağıma geçtim bende bakınıyorumİyiyim canısı aynı adel gibi bende yatıyorum evde tek uyanık sen napıyon nasılsın
Öyle tabi ki canimİnşallah canım nasip kısmet gönüller bir olduktan sonra.
Çok şükür iyiyim balım ortalığı toparladım yatağıma geçtim bende bakınıyorumİyiyim canısı aynı adel gibi bende yatıyorum evde tek uyanık sen napıyon nasılsın
Aynen açılıyo
Var Tatlım ellerinden öper bir kızım var 3 yaşına gircek nisanda .senin canısıÖyle tabi ki canimçocuk var mıydı senin
Allah bağışlasın canım. Benim yok 7 aylık evliyim. Şuan bebek calismasindayiz işte bakalım canimVar Tatlım ellerinden öper bir kızım var 3 yaşına gircek nisanda .senin canısı
Valla gece gece napcaz zaten geç uyurum iyiki tanıdım sizi ne güzel vakit geçiyorÇok şükür iyiyim balım ortalığı toparladım yatağıma geçtim bende bakınıyorum❤
Kaç gibi uyuyorsun genelde? Aynen valla canım bende iyiki tanıdım çok sevdim hepiniziValla gece gece napcaz zaten geç uyurum iyiki tanıdım sizi ne güzel vakit geçiyor
Bir rahatsızlığın varmıydı canım benimde bu aylarda polikistik olduğumu öğrenmiştim biraz 8 ay kadar falan gittim klomen kullandım falan enson başka hapla tedaviye baslayacaktım adet söktürücü kullan dedi gelmiyodu çünkü,bende o ay kullanmak istemedim Allah tarafından iyiki kullanmamışım hamile kalmışım yoksa söküp atacaktı içimde. Valla hatırladım seni msjlarından dün aklıma gelen herkeze dua ettim sende vardın duamda canım .moralini yüksek tut Rabbim nasip edecektir.Allah bağışlasın canım. Benim yok 7 aylık evliyim. Şuan bebek calismasindayiz işte bakalım canim
2 gibi ama sarjım dayandığı vr buraya takıldığım sürede sabahı buluyorum. Ve şuan şarj 16 yaaKaç gibi uyuyorsun genelde? Aynen valla canım bende iyiki tanıdım çok sevdim hepinizi
Nasıl dayanıyorsun öyle kız benim gözler gidiyor valla2 gibi ama sarjım dayandığı vr buraya takıldığım sürede sabahı buluyorum. Ve şuan şarj 16 yaa
Film izliyorum ,mutfakta tıkınıyorum vs vsNasıl dayanıyorsun öyle kız benim gözler gidiyor vallaşarja tak sende uyumaya çalış dinlenirsin bari
HAhahah Allah iyiliğini versinnFilm izliyorum ,mutfakta tıkınıyorum vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?