• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hahaha çok bildirim vardı seninkinide okurken gördüm de yeni yazmışsın zaten nasılsınnnn güzellikkk 🤗😘
İyiyim canısı aynı adel gibi bende yatıyorum evde tek uyanık sen napıyon nasılsın :KK200:

Var Tatlım ellerinden öper bir kızım var 3 yaşına gircek nisanda .senin canısı
Allah bağışlasın canım. Benim yok 7 aylık evliyim. Şuan bebek calismasindayiz işte bakalım canim

Uyku düzeni kalmadı bende ya. 2'ye kadar uykum gelmiyor. Geç kalkıyorum, malum hamilelik halsizlik de yapıyor, bir şey yapasın gelmiyor. İyice bozuldu düzen.

Allah bağışlasın canım. Benim yok 7 aylık evliyim. Şuan bebek calismasindayiz işte bakalım canim
Bir rahatsızlığın varmıydı canım benimde bu aylarda polikistik olduğumu öğrenmiştim biraz 8 ay kadar falan gittim klomen kullandım falan enson başka hapla tedaviye baslayacaktım adet söktürücü kullan dedi gelmiyodu çünkü,bende o ay kullanmak istemedim Allah tarafından iyiki kullanmamışım hamile kalmışım yoksa söküp atacaktı içimde. Valla hatırladım seni msjlarından dün aklıma gelen herkeze dua ettim sende vardın duamda canım .moralini yüksek tut Rabbim nasip edecektir.

Back
X