- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #38.001
geveze kiz nasil cnmTimemmmm :)
Benim Nasılım gi anlamadım böcükümgeveze kiz nasil cnm
Maşallah sanaCenem cook feci düştü ama
Anaaa şimdi anladım aşk olsun nezaman gevezeliğimi gördün hıhgeveze kiz nasil cnm
Aslında yazmayı da cok sevmem
Inşallah canım hepimiz iyi insanlarla karsılasalım
Hafta sonlar kücük bir marketimiz var babama yardıma gidiyorum canım onun dısında birsey yapmıyorum bol bol burdayım
Günün cogu vakti burdayım canım :)))hahaha o zaman sen burda iyi takılıyorsun canum
Tabiki öyle beybisiBak olabilir U Ufukta_bebek geldi mesela ona sorayım :)))
Tesekkur ederim canim ❤ ❤Tabiki öyle beybisi
Ayyyy en sevdigimmmGel cabuk yanında börekte var gel bitmeden
Teşekkür ederim balııım keşke beraber olabilse çok çok iyilerini yapardımAyyyy en sevdigimmmafiyet olsunnn
Parmak kaldırıyorum beeeenEv temizliği yapmak zorunda olup yapmamak için direnen var mı yoksa tek miyim
Ev temizliği yapmak zorunda olup yapmamak için direnen var mı yoksa tek miyim
jeton 4 kose galiba kuzum bnce cok yakisdiAnaaa şimdi anladım aşk olsun nezaman gevezeliğimi gördün hıh
ortaligi birseyler goturuyor ama hic yapasim yokkkEv temizliği yapmak zorunda olup yapmamak için direnen var mı yoksa tek miyim
Bende iyiyim canım benim sağolGiremedim bu ara canim cok.iyi sayilirim.sen nasilsin?
Iyiyim canım sen nasılsınKızlarrrr nasılsınızzz T Tatlianne20 dün girmedim canım bir görüşemedik seninle yaa ne yapıyorsun
Hıhh bu msjını beğenmiyorum bilemm böcüküm didim bağrıma bastım çık git bağrımdanjeton 4 kose galiba kuzum bnce cok yakisdi
İyiyim balım şükür sen nasılsınn bittimi baklavaKızlarrrr nasılsınızzz T Tatlianne20 dün girmedim canım bir görüşemedik seninle yaa ne yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?