- 8 Eylül 2016
- 103.563
- 438.802
- 898
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #37.981
Bencede cook tatlı da kaptan olarak daha mı sert bir resim yapsam diyorumbence böyle çok tatlış :))
Bilmem ki sıkları alalımNasıl birşey istiyorsun ben bulayım sana marjinal hanımhanımcık
Burada çoğu otel eleman çıkardı 5 dil bilenler Dubai’ye yada İspanya’ya gittiler durum o kadar kötü maalesef yerli insanımızda para yok malum herşey ateş pahası allah herkesin yardımcısı olsun biz maaş + tip + ekstra para alırdık bir memur maaşına denk gelirdivalla herkes internetçi intenette şu kdar bu kadar ikna edene kdar göbeğim çatlıyor. bencede o zamalar daha güzeldirkeşke o zamanlarda çalışsaydım böyle giderse acenta kalmaz iş olaakları düşer
Bencede cook tatlı da kaptan olarak daha mı sert bir resim yapsam diyorum
DüşünüyorumBilmem ki sıkları alalım
Bak olabilir U Ufukta_bebek geldi mesela ona sorayım :)))belkide senin tatlış kaptan olduğun için geliyorlardır
Burada çoğu otel eleman çıkardı 5 dil bilenler Dubai’ye yada İspanya’ya gittiler durum o kadar kötü maalesef yerli insanımızda para yok malum herşey ateş pahası allah herkesin yardımcısı olsun biz maaş + tip + ekstra para alırdık bir memur maaşına denk gelirdi
Bak olabilir U Ufukta_bebek geldi mesela ona sorayım :)))
Cayi demle geliyorummmBacım benim öğle ile sabah karışık bilmiyonmu yeni kahvaltı yepcam beeen
Az önce burdaydı gelsin de bende öğreneyim merak ettim :))yeni biri olarak onun yorumlarını alalım :)))
Az önce burdaydı gelsin de bende öğreneyim merak ettim :))
Tesekkur ederim canim güzel yorumun için ❤❤o gelene kdar ben yorum yapayımben eğlenceli konuşkan ama yoğun bir zip zip düşündüm öylede takım kaptanı olmak kolay değil :)
Gel cabuk yanında börekte var gel bitmedenCayi demle geliyorummm
Timemmmm :)Düşünüyorumbulunca yazarım sana
Tesekkur ederim canim güzel yorumun için ❤❤
Konusmayı normalde cook seven biri olmasamda muhabbet güzel olunca cook konusuyorum burdada böyle oluyor güzel insanlarla karsılastım hep
Çenesi düşüyo çenesiTesekkur ederim canim güzel yorumun için ❤❤
Konusmayı normalde cook seven biri olmasamda muhabbet güzel olunca cook konusuyorum burdada böyle oluyor güzel insanlarla karsılastım hep
Seve seveafiyet olsun her sabah beklerim
Aslında yazmayı da cok sevmemdemek ki yazmayı seviyorsungerçek hayattada güzel insanlarla karşılaşman dileğiyle çalışıormuydun
Cenem cook feci düştü amaÇenesi düşüyo çenesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?