valla herkes internetçi intenette şu kdar bu kadar ikna edene kdar göbeğim çatlıyor. bencede o zamalar daha güzeldir keşke o zamanlarda çalışsaydım böyle giderse acenta kalmaz iş olaakları düşer
Burada çoğu otel eleman çıkardı 5 dil bilenler Dubai’ye yada İspanya’ya gittiler durum o kadar kötü maalesef yerli insanımızda para yok malum herşey ateş pahası allah herkesin yardımcısı olsun biz maaş + tip + ekstra para alırdık bir memur maaşına denk gelirdi

öyle valla geçim zorlaştı parex bulaşık teli 3lü 15 tl aldım ama hala içime dert olmuş durumda 3 yıl kullanırım galiba alt tarafı bi telsin sen nie o kadar pahalı bende maaş - prim- olursa tip şeklinde çalışıyorum sabah 8 akşam 7:30

o gelene kdar ben yorum yapayım ben eğlenceli konuşkan ama yoğun bir zip zip düşündüm öylede takım kaptanı olmak kolay değil :)
Tesekkur ederim canim güzel yorumun için ❤❤
Konusmayı normalde cook seven biri olmasamda muhabbet güzel olunca cook konusuyorum burdada böyle oluyor güzel insanlarla karsılastım hep

Tesekkur ederim canim güzel yorumun için ❤❤
Konusmayı normalde cook seven biri olmasamda muhabbet güzel olunca cook konusuyorum burdada böyle oluyor güzel insanlarla karsılastım hep

demek ki yazmayı seviyorsun gerçek hayattada güzel insanlarla karşılaşman dileğiyle çalışıormuydun

demek ki yazmayı seviyorsun gerçek hayattada güzel insanlarla karşılaşman dileğiyle çalışıormuydun
Aslında yazmayı da cok sevmem
Inşallah canım hepimiz iyi insanlarla karsılasalım
Hafta sonlar kücük bir marketimiz var babama yardıma gidiyorum canım onun dısında birsey yapmıyorum bol bol burdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…