- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #38.081
Olsun canım 2.ye daha iyi olur eline sağlık tadı yerindeyse sorun yok.Çok pratikmis valla. Çok güzel olmuştu ama bana biraz hamurlaşmış gibi geldi ya biraz daha pişirsem yanar diye korktumm çıkarttım ondan galiba
Dur bir ara ziyaretine gelcemmValla olmadıgım bir yer yok sanırım
Orayada gel canım beklerim her zaman :))
Aynen canım öyle tadı güzeldi :)Olsun canım 2.ye daha iyi olur eline sağlık tadı yerindeyse sorun yok.
Bu arkadaşlara kuçu kuçu diyemeyiz amaBende çok severim köpekleri özellikle sibirya kurdunu. Allahım yaa yerim sizi ben
Miniği götürdüm bugün :)))Dur bir ara ziyaretine gelcemm
Gerçekten mi ne zaman kuzumaynen doğru düşünüyor :)
aa bende dış gebelik geçirdim kader ortağım
Ben bakamam zaten eşim cezaevinden çıkınca evde garipsemesin diye istiyor zaar şunlara bak seri katil gibi bakıyorlarBuna bakması cook zor olur sanırım :))
Valla yaa hiç bakılcak gibi değillerBen bakamam zaten eşim cezaevinden çıkınca evde garipsemesin diye istiyor zaar şunlara bak seri katil gibi bakıyorlar
14 kasımda idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim. ama inanmadım çünkü yeni adet olmuştum. eşimede söyemedim.Gerçekten mi ne zaman kuzum
Tamam gelcem azda orda çene yapalımMiniği götürdüm bugün :)))
Senide bekliyorum :)Sen gel sohbet ederiz :)
Inşallah istediğin zaman yeniden hamile kalır bebeğini sağlıklı kucagına alırsın canım14 kasımda idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim. ama inanmadım çünkü yeni adet olmuştum. eşimede söyemedim.
15 kasımda kan testi yaptım hamileyim ve 6 haftalık olcak kadar bt hgc yüksek eşime süpriz yaptım :)
16 kasımda akşam yemeğinden snra fenalaştım ve acile gittim değerim düşmüştü....
17 kasımda muayne oldum sabah ama kalp atışınıda duyduk. eşim yani kurtulcakmı demişti kalp sesini duyunca. dış gebelik ve içerde kanama başlamış artık ameliyata alındım . işte böyleeee
Yok canım dilim varmaz zaten demeyeBu arkadaşlara kuçu kuçu diyemeyiz ama
Tamam canım :))Tamam gelcem azda orda çene yapalım
Doğruda nebilim burda daha rahat oluyorum nedenseTamam canım :))
Aslında en cokk tatlılarda konusmamız lazım 200 bin Görüntüleme için :))))
Inşallah istediğin zaman yeniden hamile kalır bebeğini sağlıklı kucagına alırsın canım
Aynen burda rahat oluyor insan :)))Doğruda nebilim burda daha rahat oluyorum nedense
Değil mi ya hele sevilmek isteyince sokulması çok hoşuma gidiyorValla yaa hiç bakılcak gibi değiller
Kedi en güzeli kücücük :))
aa nidenmis o bakim.. kuserim bak
Bizim evdede vardı ablam yanında götürdü :))Değil mi ya hele sevilmek isteyince sokulması çok hoşuma gidiyor
Woowww tripli hatunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?