- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.415
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #38.121
Ne takimi canim?Pro üyelere ait bir özellikti tekrar onlara verdiler sanırım :)
Ben ne güzel takımda olanları görüyordum :))
sağol canım benim :) :) insan sevdiğine nazlanırmış kıymetini bilsin bak :)Biraz nazlanayım ona. Ayy bende sizi seviyorum valla iyiki tanımışım sizi muuck
Zayıflama takımı canım orda kaptanım :)Ne takimi canim?
Bende göremiyorum iyiydi valla.Pro üyelere ait bir özellikti tekrar onlara verdiler sanırım :)
Ben ne güzel takımda olanları görüyordum :))
Bencede azcık kıymet bilmezsağol canım benim :) :) insan sevdiğine nazlanırmış kıymetini bilsin bak :)
Tedbir amaçlı kuzum iç kanama riski hep oluyormus yatış yapılıp ilk doz iğne vuruldum bu iğneden de yan etki olabilir dediler hatta ikinci haftanın sonunda çıkacaktım değerlerim hızlıca düştü sadece 1 saatlik yolculuk yapacam diye haftasonu taburcu etmediler yolda birşey olursa müdahale edecek doktor bulmak zor olur diye.
Sana koruma verdiler mi canım merak ettim?
Bende mi katilsamZayıflama takımı canım orda kaptanım :)
Denk gelmedin galiba diyet gruplarında cuma zayıflama yarısması var canım 9 takım var ben 6. Takımdayım :))
bende seni sewiyorum kuzum benim takilyom arada sana bilyom alinmiycagniBende göremiyorum iyiydi valla.
Bencede azcık kıymet bilmezbalbocuuu . Ama ben seviyor onu böcüküm o benim kayboldu bak yine
Katıl canım kilo acısından problemin varsa :)Bende mi katilsam
Lanet olsun içimdeki böcük sevgisine hiç dayanamıyorum accık nazlanayım didimdi olmadıbende seni sewiyorum kuzum benim takilyom arada sana bilyom alinmiycagni
Bende göremiyorum iyiydi valla.
Bencede azcık kıymet bilmezbalbocuuu . Ama ben seviyor onu böcüküm o benim kayboldu bak yine
Yani bebek için yasak verdiler mi canım? Ben iğne olanlardan okudum kimisine 6 ay korunacaksın demişler kimisine 1-2 ay kimisine hiç korunma demişlerdış gebeliği iğneyle düşürmek istendiğinde hastanede yatırarak düşürüyorlar demek kii
koruma nasıl oluyor anlamadım ki tatlım
Hıı gıı kıyamamhahaa arada kayblup duruyorgelincede trip yiyior
ahaha yirimm seni ben yirimmmmmmmLanet olsun içimdeki böcük sevgisine hiç dayanamıyorum accık nazlanayım didimdi olmadı
Yani bebek için yasak verdiler mi canım? Ben iğne olanlardan okudum kimisine 6 ay korunacaksın demişler kimisine 1-2 ay kimisine hiç korunma demişler
Bende hsg çekildim iki hafta ilişki yasağı verdi o kadar
Ah olmaz miiiiiiiKatıl canım kilo acısından problemin varsa :)
Olabilir canım benimde 2 ay sürdü sıfırlanmasıben ameliyat olduktan snra yaralar iyileşene kadar ilişki yasaktı snra ilişki olabilir ama korunmasız ilişki olmasın dedii 1 ay. 1 ay korunun gebelik istemiyorum dedi doktor bende dinledim bilmem doğrumu :) istemedi çünkü bt hgc değerim pat diye 0 olmadı yavaş yavaş düştü 1 ayda. yani hamile kalsam fark edilmeyebilirdi belkide
Tamam canım hemen etiketliyorum :)Ah olmaz miiiiiiietiketlermisin beni?
Olabilir canım benimde 2 ay sürdü sıfırlanmasıhsg yi hemen çekmedi tamamen temizlensin diye bekledik. Neyseki bitti şu son yasakta bitsin bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?