- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #38.101
Amannn çok geçmiş olsun canım benim bir daha yaşamazsın inşallah14 kasımda idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim. ama inanmadım çünkü yeni adet olmuştum. eşimede söyemedim.
15 kasımda kan testi yaptım hamileyim ve 6 haftalık olcak kadar bt hgc yüksek eşime süpriz yaptım :)
16 kasımda akşam yemeğinden snra fenalaştım ve acile gittim değerim düşmüştü....
17 kasımda muayne oldum sabah ama kalp atışınıda duyduk. eşim yani kurtulcakmı demişti kalp sesini duyunca. dış gebelik ve içerde kanama başlamış artık ameliyata alındım . işte böyleeee
Benim annemde bekarken bakmış o yüzden destek tabi kendi evine gelmeyeceği içinde ses etmiyorBizim evdede vardı ablam yanında götürdü :))
Annem istemiyor simdi kardesim alıp getircekde. :)
Geveze dedin bana ben küstüm asılaa nidenmis o bakim.. kuserim bak
Woowww tripli hatunnn
Amannn çok geçmiş olsun canım benim bir daha yaşamazsın inşallah
Ben de kimyasal sandım öğrendikten sonra adet oldum ama şans eseri bir hafta sonra doktora gittim devam ediyor dedi seri takip edildi normale yakın arttı değer bekledik en son vajinada görülmesi gereken gün görülmedi iki gün sonra sol tüpte görüldü ben ameliyat olmadım ama iki hafta hastanede yattım iki doz mtx yapıldı
Geveze dedin bana ben küstüm asıl
Annem camları balkonu acıyor kedi olunca zor oluyor canım havasız kalıyor annem o yüzden istemiyorBenim annemde bekarken bakmış o yüzden destek tabi kendi evine gelmeyeceği içinde ses etmiyor
Onları görmek güzeldi :))))Ziyaretcileri göremiyorum ama artikkk
Amannn çok geçmiş olsun canım benim bir daha yaşamazsın inşallah
Ben de kimyasal sandım öğrendikten sonra adet oldum ama şans eseri bir hafta sonra doktora gittim devam ediyor dedi seri takip edildi normale yakın arttı değer bekledik en son vajinada görülmesi gereken gün görülmedi iki gün sonra sol tüpte görüldü ben ameliyat olmadım ama iki hafta hastanede yattım iki doz mtx yapıldı
Tedbir amaçlı kuzum iç kanama riski hep oluyormus yatış yapılıp ilk doz iğne vuruldum bu iğneden de yan etki olabilir dediler hatta ikinci haftanın sonunda çıkacaktım değerlerim hızlıca düştü sadece 1 saatlik yolculuk yapacam diye haftasonu taburcu etmediler yolda birşey olursa müdahale edecek doktor bulmak zor olur diye.allahım sanada yaşatmasın kuzum zor günler ikimizde sağlıklı bir şekilde atlatmışız çok şükürönemli olan bundan sonrasııı hastanede neden yatırıyorlar canım
Ayy haklı ama teyzemAnnem camları balkonu acıyor kedi olunca zor oluyor canım havasız kalıyor annem o yüzden istemiyor
Öyle canım bizim ufaklık düştü zatenAyy haklı ama teyzem
Sağol kuzum
Evet niye böyle oldu ki acaba :))Onları görmek güzeldi :))))
Evlat oluyor canım ya Allah korusun bir şey olsa insan üzüntüden kahrolur, kendini suçlu hissederÖyle canım bizim ufaklık düştü zaten
Neyseki ucuz atlattı canım onun etkisi ilede hiç istemiyor
Pro üyelere ait bir özellikti tekrar onlara verdiler sanırım :)Evet niye böyle oldu ki acaba :))
Biraz nazlanayım onakız alınma bu kadar biz seni seviyruz önemli olan buuu
Öyle canım evlat gibi oluyorlar gercekten neyseki birsey olmadı canım ablamda yanında götürdü :))Evlat oluyor canım ya Allah korusun bir şey olsa insan üzüntüden kahrolur, kendini suçlu hisseder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?