- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #38.381
cok gecmis olsun cnm cok uzuldumm.. rabbim en kisa zamanda yüzünu güldürur insallahEn kısa haliyle 5 kimyasal gebelik geçirdim kuzum tahliller yapıldı pıhtılaşma çıktı 6. da ilaç kullandım ama o da dış gebelikmiş üç aydır onunla uğraşıyordum çok şükür geçen günlerde bitti. Şimdi eşime de sperm DNA hasar testi yapılacak
Lisede çocuk gelişimi okuduktan sonra uzun süre kreslerde çalıştım özlüyorum o günlerimi acaba diyorum kızım büyüyünce tekrarmi dönsem sonra hem ev hem çalışmak ooo hoooogretmenmisin cnm.
mutlaka bak minigin sevicegine eminim:))
4 yasindamiydiBıkmamak mümkün mü kapatınca çığlıklar çığlıklar ne balıkmış
İnşallah bi tanemcok gecmis olsun cnm cok uzuldumm.. rabbim en kisa zamanda yüzünu güldürur insallah
he he dönersin cnm biraz büyüsün ozman gorrum seniLisede çocuk gelişimi okuduktan sonra uzun süre kreslerde çalıştım özlüyorum o günlerimi acaba diyorum kızım büyüyünce tekrarmi dönsem sonra hem ev hem çalışmak ooo hooo
Milyon kere masallah bi tanemedarısı da bize olsun
Yok kız daha 10 aylık benim yiğen4 yasindamiydi
tabiki ozman herseyi unutcaksin hersey zmanla unutuluyor yasamis biri olarakİnşallah bi tanemzor günler geçirdik ama eminim kucağıma aldığımda herseyi unutturacak
Sende mi tedavi görüyordun canımtabiki ozman herseyi unutcaksin hersey zmanla unutuluyor yasamis biri olarak
O yüzden diyorum kreste kudurur enerjisini atar evde bayılır ama bende bayılır otuz çocukla ders artı oyun sarkilaaar eyvaaah pil her türlü bitecek bendedehe he dönersin cnm biraz büyüsün ozman gorrum senibasini kasimaya vaktin olmuycak
he daha kucukmus qi beninkinden 1 ay büyük bu kiz bebislernin hepsi cadi valaYok kız daha 10 aylık benim yiğen
Bende severim ama tom falan baslar sabah:))
Günaydın Ballar
Günaydın güzel hanımlar
günaydın bayanlar
Sağol kuzum♥Afiyet olsun canım
huu huuu gunaydinnn kimler burdaymis bakalim
Ay ne güldüm bakışlara kurban.Sabah adamı gönderdim yatayım dedim annem bakıcı arıyoruz dedi şuan yiğenim tel ne zaman bırakacam diye bakıyor
Insallah kalkar sorun sen dile getor ara ara rasiz ettigini bozmasin bazıları da degistirmez karakter öle olur.Tünaydın ☺ Gece giremedim hata veriyorduher gece belli bir saatten sonra oluyor mu? Bu arada benimde aynısı evet sürekli öyle söylüyor patlıyorum filan diye daha önce öyle küfür bir iki ağzından kaçırmıştı ama bu sefer defalarca tekrarlayarak etti umarım birdahaki yapmaz çünkü gerçekten kaldıramıyorum en nefret ettiğim şey.
Uyuyan yazarim benKiz sen hiç uyumuyor musun
Bebiş mi varİnşallah bi tanemzor günler geçirdik ama eminim kucağıma aldığımda herseyi unutturacak
bitane karnimda öldü sora 1 sene olmadi gitmedigim hastane kalmadi sorun yok diyolardi 3 kez klomen kulandim yine olmadi sora esime test yaptik sorun onda cikti 3 ay ilac tedavisi gördü sora ben rahim filmi hormon testi smir testi fln yaptirdim bu surede baya zman gecdi sora asilama oldum cok cektim bende piskoljim bozulmusdu artik bu sürecde babamda felc gecirdi babamin yanindan hastaneye gidiyodum flan Rabbim babamin üzuntüsüyle yüzümü güldürdü cok sukur..Sende mi tedavi görüyordun canım
hosgeldim tatlim gelisin uzun oldu yarim saatir begene begene gelyonBende severim ama tom falan baslar sabah:))
Sağol kuzum♥
Ay ne güldüm bakışlara kurban.
Insallah kalkar sorun sen dile getor ara ara rasiz ettigini bozmasin bazıları da degistirmez karakter öle olur.
Uyuyan yazarim ben
Ben geldim kizlar tunaydin herkese :)
Çok üzüldüm ya gecmis olsun rabbim insallah kosa sürede hayırlı saglikli nasip etsin kuzum.bitane karnimda öldü sora 1 sene olmadi gitmedigim hastane kalmadi sorun yok diyolardi 3 kez klomen kulandim yine olmadi sora esime test yaptik sorun onda cikti 3 ay ilac tedavisi gördü sora ben rahim filmi hormon testi smir testi fln yaptirdim bu surede baya zman gecdi sora asilama oldum cok cektim bende piskoljim bozulmusdu artik bu sürecde babamda felc gecirdi babamin yanindan hastaneye gidiyodum flan Rabbim babamin üzuntüsüyle yüzümü güldürdü cok sukur..
O yüzden diyorum kreste kudurur enerjisini atar evde bayılır ama bende bayılır otuz çocukla ders artı oyun sarkilaaar eyvaaah pil her türlü bitecek bendede
Okuya okuya bi kitap bitirdik senin hesap iki yazip etiket ediyoz kayboluyoz ahahha.hosgeldim tatlim gelisin uzun oldu yarim saatir begene begene gelyon
yanlis alintimi yaptin aceppÇok üzüldüm ya gecmis olsun rabbim insallah kosa sürede hayırlı saglikli nasip etsin kuzum.
aynen 5 dk sora yok olursun yineOkuya okuya bi kitap bitirdik senin hesap iki yazip etiket ediyoz kayboluyoz ahahha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?