- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #38.421
Allah razı olsun canımYazdim ama yalnis etiket etmisim kuzum allah rahmet eylesin geçmiş olsun inşallah kisa zamanda rabbim nasip etsin♥
Çok sağol canım benim geciyo günler beni heyecan stres aliyo zatenkiz vala aklimdasin şu günler gecsede bi test yapsa diyorum
Erken uyudum ya yorgundum annişAleyküm selam balim adelim dun yoktun gece bekledim yanii:)
Allah razı olsun canım
cnm ama cokta kaptirma hani olmayadabilir sora üzülme olurmu gülümÇok sağol canım benim geciyo günler beni heyecan stres aliyo zaten
Hoşgeldin kuzum ♥başın sağolsun canım bebimm
Alistim sanada :)))Erken uyudum ya yorgundum anniş
Şükür kavusturana yaAsıl sen hosgeldin balimmm:)
Hoşgeldin kuzum ♥
Allah razı olsun canım.Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun babanin kuzum benim ya ne zor şeyler yaşamissin öle cok cok uzüldüm( Rabbim yüzünü güldürsün gönlüne gore versin tez vakitte pufff icimm bi fena oldu yaa
Napiyon bal köpüğü mm
Aynen öyle kendimi olumsuz olumlu hazirliyom canımcnm ama cokta kaptirma hani olmayadabilir sora üzülme olurmu gülüm
Allah razı olsun kuzumbaşın sağolsun canım bebimm
Bende sana hepinize çok alıştım sanki yıllardır konuşuyoz tanisiyozAlistim sanada :)))
Ahahha ne güldürdün kiz telim bozuk bu ara yalnis yaziyom bide morel bozuk oluyor oan :)) ama kisa zamanda dolu dolu sohbetlerlen insallah :))asıl sen hoş geldin kız geliyosun sayfalar geçiyor snra yeniden geliyorsunyoğunsun galiba canıjm
Oturuyom valla öyle kuzum sen napıyonnNapiyon bal köpüğü mm
Basın sağolsun canımÇok geçmiş olsun kuzum. O günler gelmiş geçmiş çok şükür. Ben babamı evleneceğim yıl kaybettim 3 yıl bekledim hayatımın aşkı direğim gitmişti şimdi de evlat hasretiyle sınanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?