- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #38.401
hosgeldin adelim bebis yok önceki düsüklerden flan bahsediyodukBebiş mi var
Yaaaa @ufukona alıntı edecektim tel sart şart banaaayanlis alintimi yaptin acepp
Sohbete 2 bucuk gibi gitcem o ara yok olurum:))))aynen 5 dk sora yok olursun yine
wayy sohbett dimekkkSohbete 2 bucuk gibi gitcem o ara yok olurum:))))
Him anladım canım sağol inşallah rabbim nasip eder bana herkesehosgeldin adelim bebis yok önceki düsüklerden flan bahsediyoduk
Yok kuzum o yolda çalışmalar varBebiş mi var
Hi pardon o zamanYok kuzum o yolda çalışmalar varburda bahsettiğim yiğenim
Ee dini sohbette edek dimi canlı :))))wayy sohbett dimekkk
Hoşgeldinnn uyuyan yazarrr :)Uyuyan yazarim ben
Ben geldim kizlar tunaydin herkese :)
Amin kuzum dualarim sizinleHim anladım canım sağol inşallah rabbim nasip eder bana herkese
tabiki bnde cok severim:))Ee dini sohbette edek dimi canlı :))))
Sağol canım günler git gide azaliyo duygu karmaşası yasiyom resmenAmin kuzum dualarim sizinle
Çok geçmiş olsun kuzum. O günler gelmiş geçmiş çok şükür. Ben babamı evleneceğim yıl kaybettim 3 yıl bekledim hayatımın aşkı direğim gitmişti şimdi de evlat hasretiyle sınanıyorumbitane karnimda öldü sora 1 sene olmadi gitmedigim hastane kalmadi sorun yok diyolardi 3 kez klomen kulandim yine olmadi sora esime test yaptik sorun onda cikti 3 ay ilac tedavisi gördü sora ben rahim filmi hormon testi smir testi fln yaptirdim bu surede baya zman gecdi sora asilama oldum cok cektim bende piskoljim bozulmusdu artik bu sürecde babamda felc gecirdi babamin yanindan hastaneye gidiyodum flan Rabbim babamin üzuntüsüyle yüzümü güldürdü cok sukur..
Asıl sen hosgeldin balimmm:)Hoşgeldinnn uyuyan yazarrr :)
Çarşamba gunler olur iyi oluyor ya kafam dağılıyor.tabiki bnde cok severim:))
Yazdim ama yalnis etiket etmisim kuzum allah rahmet eylesin geçmiş olsun inşallah kisa zamanda rabbim nasip etsin♥Çok geçmiş olsun kuzum. O günler gelmiş geçmiş çok şükür. Ben babamı evleneceğim yıl kaybettim 3 yıl bekledim hayatımın aşkı direğim gitmişti şimdi de evlat hasretiyle sınanıyorum
Aleyküm selam balim adelim dun yoktun gece bekledim yanii:)Selam T Tatlianne20 annis
kiz vala aklimdasin şu günler gecsede bi test yapsa diyorumSağol canım günler git gide azaliyo duygu karmaşası yasiyom resmen
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun babanin kuzum benim ya ne zor şeyler yaşamissin öle cok cok uzüldümÇok geçmiş olsun kuzum. O günler gelmiş geçmiş çok şükür. Ben babamı evleneceğim yıl kaybettim 3 yıl bekledim hayatımın aşkı direğim gitmişti şimdi de evlat hasretiyle sınanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?