- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #38.441
Bebiş mi bekliyorsun canımSağol canım günler git gide azaliyo duygu karmaşası yasiyom resmen
dogru cnm insallah seninde yüzün gülcekAllah razı olsun canım.
Yok kuzum kötü olma Allah sevdiği kulunu sınarmış bizim imtihan da böyleymiş
Ahahha ne güldürdün kiz telim bozuk bu ara yalnis yaziyom bide morel bozuk oluyor oan :)) ama kisa zamanda dolu dolu sohbetlerlen insallah :))
Allah razı olsun canımBasin
Basın sağolsun canım
İnşallah kuzumdogru cnm insallah seninde yüzün gülcek
Vay hemserim nasılsın ne edersin ya :) şükür aynen yaaa denk gelmedik.Şükür kavusturana yanasılsın canım
Canum inan yalnız değilsin benimde basimdan gecti bir kayıp verdim 1 ay yaşadı inan allah ole güzel sabir veriyor umarim mukafatimiz büyük olur dua ve sabir.Aynen öyle kendimi olumsuz olumlu hazirliyom canım
Aynen ya iyiki varsiniz cansiniz♥Bende sana hepinize çok alıştım sanki yıllardır konuşuyoz tanisiyoz
Bende ortalik topluyom kuzum neler yaptin ne ettin konuşmayalı.Oturuyom valla öyle kuzum sen napıyonn
Amin annis sağolVay hemserim nasılsın ne edersin ya :) şükür aynen yaaa denk gelmedik.
Canum inan yalnız değilsin benimde basimdan gecti bir kayıp verdim 1 ay yaşadı inan allah ole güzel sabir veriyor umarim mukafatimiz büyük olur dua ve sabir.
Aynen ya iyiki varsiniz cansiniz♥
Bende ortalik topluyom kuzum neler yaptin ne ettin konuşmayalı.
Sizinde yüzünüz gülsün balim iyiki varsınız zatinn:)))amin inşllah canım sen gül moralin düzelsin zaten
hayirlisi olsun kuzum herseyin hayirlisi öncelikAynen öyle kendimi olumsuz olumlu hazirliyom canım
Elbette öyle canım. Eşimi bi görsen sanki hamileyim gibi davraniyo. Dedim deli misinadan böyle yapma oldu da gün geldi bise çıkmaz üzülmeyelim dinlemeyi benihayirlisi olsun kuzum herseyin hayirlisi öncelik
haha simdiden boleyse hamile oldugunda yasadin ozmanElbette öyle canım. Eşimi bi görsen sanki hamileyim gibi davraniyo. Dedim deli misinadan böyle yapma oldu da gün geldi bise çıkmaz üzülmeyelim dinlemeyi beni
Valla canım ya ama diyom hamile olduğumda sana neler edecem hazırlık ol diyomhaha simdiden boleyse hamile oldugunda yasadin ozman
Evet test yapacam gününü bekliyorum
Valla canım ya ama diyom hamile olduğumda sana neler edecem hazırlık ol diyom
Hemde ne fena canımaynen acisini cikart herseyinn biz kadinlar yokmu cok fenayizz
Bizimkiler hep kayıp olmasına rağmen öğrenince eşim karnımı öper. İnşallah doğunca da böyle istekli olurlarEvet test yapacam gününü bekliyorum
benimki sevmeye gelince oo yer bitirir ama bakmaya gelince bende durmuyo der deli eder beniBizimkiler hep kayıp olmasına rağmen öğrenince eşim karnımı öper. İnşallah doğunca da böyle istekli olurlar
Inşallah. Eşim ve ailesi çok istiyo bebegi. Şehit olan kaynımın adını taşıyacağı için bide bi nebze olsa evin neşesi huzuru olcak canımBizimkiler hep kayıp olmasına rağmen öğrenince eşim karnımı öper. İnşallah doğunca da böyle istekli olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?