- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #38.461
Sizinde yüzünüz gülsün balim iyiki varsınız zatinn:)))
Hazin sonumuzbenimki sevmeye gelince oo yer bitirir ama bakmaya gelince bende durmuyo der deli eder beni
Evet test yapacam gününü bekliyorum
Sağol hayırlısı inşallahhadi hayırlısı canım bekliyoruz sonıcu
Çok kıymetli olacak paşaInşallah. Eşim ve ailesi çok istiyo bebegi. Şehit olan kaynımın adını taşıyacağı için bide bi nebze olsa evin neşesi huzuru olcak canım
Aynen öyle olacak sağlıklı hayirla gelsindeÇok kıymetli olacak paşasağlıkla gelsin
Sehidiniz icin Allah rahmet etsin cnm tüm şehitlerimizin mekani cennet olsunInşallah. Eşim ve ailesi çok istiyo bebegi. Şehit olan kaynımın adını taşıyacağı için bide bi nebze olsa evin neşesi huzuru olcak canım
Napıyım canm aynı seyler ye iç temizlik yap yat kalk aynı şeyler valla sen naptın görüşmeyeli nasıl gidiyo hayatVay hemserim nasılsın ne edersin ya :) şükür aynen yaaa denk gelmedik.
Canum inan yalnız değilsin benimde basimdan gecti bir kayıp verdim 1 ay yaşadı inan allah ole güzel sabir veriyor umarim mukafatimiz büyük olur dua ve sabir.
Aynen ya iyiki varsiniz cansiniz♥
Bende ortalik topluyom kuzum neler yaptin ne ettin konuşmayalı.
Abimin adı hem kiza hem oğlana uyuyo canım. Amin tüm şehitlerimizin mekanlarını cennet eylesinSehidiniz icin Allah rahmet etsin cnm tüm şehitlerimizin mekani cennet olsun.ama belki kiz olur oda var.
Canm inşallah güzel sonuçlar alırsınInşallah. Eşim ve ailesi çok istiyo bebegi. Şehit olan kaynımın adını taşıyacağı için bide bi nebze olsa evin neşesi huzuru olcak canım
Sağol canım Allah razı olsun inşallahCanm inşallah güzel sonuçlar alırsın
Sağol canım Allah razı olsun inşallah❤
Kuzuuum hamilemisin ben yeni duyuyorum valla ben niye yeni duyuyorum ya niye kacırdım bekliyordum meraklaAbimin adı hem kiza hem oğlana uyuyo canım. Amin tüm şehitlerimizin mekanlarını cennet eylesin
Yok canım belli değil test gününü bekliyorumKuzuuum hamilemisin ben yeni duyuyorum valla ben niye yeni duyuyorum ya niye kacırdım bekliyordum merakla
Hadiyaa olsun, bak beni etiketle haaa en son ME118 duyar yapmaYok canım belli değil test gününü bekliyorum
bura daha ii balim hosgeldinnKızlar buldum sizinapiyonuz
anladim cnm benimAbimin adı hem kiza hem oğlana uyuyo canım. Amin tüm şehitlerimizin mekanlarını cennet eylesin
Yok canım hepinize haber veririm olumsuz olumlu nolursa. Herşeyi sizlerle konuşuyorum sonuçtaHadiyaa olsun, bak beni etiketle haaa en son ME118 duyar yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?