Merhaba kızlar ben uzun zamandır buralarda değildim bir çoğunuzu tanımıyorum, tanışmak istiyorum. Ismim elif, 2016 kasımda evlendim çocuğum yok okuyorum bir yandan. Böyle işte. Sizi de tanımak isterim

Merhaba kızlar ben uzun zamandır buralarda değildim bir çoğunuzu tanımıyorum, tanışmak istiyorum. Ismim elif, 2016 kasımda evlendim çocuğum yok okuyorum bir yandan. Böyle işte. Sizi de tanımak isterim
Hoşgeldin. Bende Elif 7aylık evliyim ☺

Vayy çok iyii hadi bakalım

erkek arkadaşınla sorunlar yaşamışsın galiba. Bence biraz kendine zaman ayır ve düşünmek için birbirinize zaman verin. Sevgi bütün anlaşmazlıkların önüne geçer. Bence şunu düşünmelisin. Ben bu adamın kıskançlıklarına ömür boyu katlanacak kadar çok seviyor muyum. Eğer cevabın evetse herşeyi aşarsınız hiç dert etme. Benim eşim de çok kıskanç ben de öyleyim ama biz birbirimizi artik tanıdığımız için ona gore davranıyoruz kıskansak bile ses etmiyoruz. Fedakarlıklar artti zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…