- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #39.481
hesap ayarlarindan cocugun varmi kisminda 3.sik anneler kulubu var ona bas kaydetUsutuyorsun kuzum dikkat et bende hafifledi az yoksam 3 gun kalkmaz hal oluyordu.
.
Nasil etcemmm göster.
Yok kuzum, benim eşim istemiyor, ben de o hazır hissetmeden yapmak istemiyorumAminn canim amin senin çocuk varmiydi.
Hoşgeldin. Bende Elif 7aylık evliyim ☺Merhaba kızlar ben uzun zamandır buralarda değildim bir çoğunuzu tanımıyorum, tanışmak istiyorum. Ismim elif, 2016 kasımda evlendim çocuğum yok okuyorum bir yandan. Böyle işte. Sizi de tanımak isterim
Olabilr canmsoğuktan olurmu öyle şeyler
Merhaba kaç yaşındasınMerhaba kızlar ben uzun zamandır buralarda değildim bir çoğunuzu tanımıyorum, tanışmak istiyorum. Ismim elif, 2016 kasımda evlendim çocuğum yok okuyorum bir yandan. Böyle işte. Sizi de tanımak isterim
Hayırlı olsun mutluluklar dilerim 22 yaşındayım onu yazmayı unutmuşum:)Hoşgeldin. Bende Elif 7aylık evliyim ☺
22 yaşındayım onu yazmayı unutmuşumMerhaba kaç yaşındasın
Bende 22 yaşındayım henüz bekarım aöften okuyorum son senem inşallah memnun oldum canım ❤22 yaşındayım onu yazmayı unutmuşum❤
Benim 2.5 senem daha varBende 22 yaşındayım henüz bekarım aöften okuyorum son senem inşallah memnun oldum canım ❤
Ne okuyorsunBenim 2.5 senem daha varhayırlısıyla bitirmek istiyorum ders çalışmak zor geliyor Ben de memnun oldum
Tıp okuyorumNe okuyorsun
22 yaşındayım onu yazmayı unutmuşum❤
minik kalp0753 cnm esinle sorunlarinmi var
Hoşgeldin. Bende Elif 7aylık evliyim ☺
Vayy çok iyii hadi bakalım
14 Temmuz cnim şuan bebiş yok calismalardayiz senineliiiif bende 7 aylık evliyim düğün tarihin ne zamanbebiş varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?