- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #39.841
bizim kizinda cikmadi daha emeklemiyoda tam tembel ciktiEvet kuzum ilk disi.
Tembel benimki biraz
Inşallah alırsınız, gerçekten önemli bir ihtiyaç, hele ki hastalık ölüm durumlarındabizde araba almak istiyoruz ya hayırlısı
ellerine sağlıkEv işleri derken anca girebildim güzeller. Nasılsınız
Ben de iyiyim, 2 kişi koca evi nasıl böyle dağıtabiliyoruz onu düşünüyorumellerine sağlıkçok şükür canım sen nasılsın
Hamdolsun iyim sen nasılsınEv işleri derken anca girebildim güzeller. Nasılsınız
Dağılıyor valla bir şekilde hahahBen de iyiyim, 2 kişi koca evi nasıl böyle dağıtabiliyoruz onu düşünüyorum1 saat ders çalışıp yürüyüş yapmaya çıkacağım. 3 günde 1 kilo vermişim çok gaza geldim
Ben de iyiyim çok şükür.Hamdolsun iyim sen nasılsın
Evet hava gerçekten çok güzel. Balkonu yıkayıp halı sereyim, çay içmeye çıkarım diye düşünüyorumDağılıyor valla bir şekilde hahahhavalar mis yürü vallaa ne güzel canım
Iki ev temizlemissin 2 ev kiminBen de iyiyim çok şükür.❤
Evde 2 kişiyiz yine de çok dağılıyor demek istemistimIki ev temizlemissin 2 ev kimin
Güzel düşünmüşsün valla bizde açtık balkon mevsiminiEvet hava gerçekten çok güzel. Balkonu yıkayıp halı sereyim, çay içmeye çıkarım diye düşünüyorum
HaEvde 2 kişiyiz yine de çok dağılıyor demek istemistim
Çoraplar niye burda aşkım diyorum bilmem ben koymadim diyoHabizde iki kişiyiz akşam birax topluyom sabah kalkiyom yine dağınık
Iyiydi bu yaÇoraplar niye burda aşkım diyorum bilmem ben koymadim diyokirli sepetinde sıkılıp evi gezmeye çıkmışlar galiba başka açıklaması olamaz
Çok şükür iyiyim canım halam geldi ablamlarla falan oturuyoruz. Sütlaç yapacam şimdi fırında denicem nasıl olacak bakalım@kahvesevmemben
Sennasılsın canım
Bende geçen yaptım ama fırında değil bi deneyecem bendeÇok şükür iyiyim canım halam geldi ablamlarla falan oturuyoruz. Sütlaç yapacam şimdi fırında denicem nasıl olacak bakalım
Sağol canım benimmmBende geçen yaptım ama fırında değil bi deneyecem bendeiyi oturmalar sizede bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?