- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #39.861
Ben dışarda bi iki yemisimdir tadı güzel ama artık biz nasıl yaparız bilememSağol canım benimmmbende fırında hiç yemedim daha önce pek umutluda değilim ama bakalım
Baktım tariflere canım aynı normal sütlacı fırınlıyorsun çok egzantirik bişe değil bakalım sana söylerim nasıl olduğunuBen dışarda bi iki yemisimdir tadı güzel ama artık biz nasıl yaparız bilememsen bi yap bakalım nasıl oldgunu bana sole umutsuz olma güzel olur gör bak
Tamam canım inşallah güzel olur. Bende bida yaparken yapcamBaktım tariflere canım aynı normal sütlacı fırınlıyorsun çok egzantirik bişe değil bakalım sana söylerim nasıl olduğunu
Fırındalar şimdi bakalımTamam canım inşallah güzel olur. Bende bida yaparken yapcam
Gayet güzel görünüyo kızarması da iyi olmuş tadı nasıl
Yemekten sonra bakıcam tadına daha bakmadım vallaGayet güzel görünüyo kızarması da iyi olmuş tadı nasıl
Canimmmmm :)@ME118 @balbocuuu @kahvesevmembenByNkoaLa @EternaaLLove @Brunello Cicinelli @Finr @minik meleklerim @melankolimm @Psikolojik Deliii @IsikOlsun @Sumeyye-F @terelelli34 @Elif @hayalimsinnn @Maviguverciin @Madammor @ihtimaller Perisi @Reyyan__ @Rumeysa___ @Pembeemzik @Oeksuez @Esseteacher @Temmuz07 @sivastrabzon -Adel- @balbocuuu @minik kalp0753 @Ufukta_bebek daha saymadiklarim @BeautifulAnne1906 @AnneAslan @hizuran @Hannaz @Ada duru @melankolimm
Ellerine sağlık o zman canımYemekten sonra bakıcam tadına daha bakmadım valla
Merhaba canmMerhaba kizlaaarr :::))
Eline sağlık harika görünüyorNasıl olmuş kızlarrrr
Sağol meleğimEllerine sağlık o zman canım
Sağol canım benimm ❤Eline sağlık harika görünüyor
Hahaha oy kıyamamHarika gözüküyor ellerine sağlık da bu bana yapılır mı ya bugün tartıda 79 kg gördüm artık tatlı yemicem diyodum ki bunu görüp de yapmamak ayıpsütçü gelince tarif için yazarım valla haberin olsun @kahvesevmemben
Bende dünden çorba vardı bi kase de yoğurt koydum yedimHahaha oy kıyamamolur veririm canım benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?