İyi yapmışsın canım çalışıyormu hâlâ

Arkadaşlarıyla takılacaklarmış bana kalsa evli adamın arkadaşı olmaz senle konuşunca kiyamadim tabi git aşkım dedim şok oldu siteye girdiğimi biliyordu diyor ki sana iyi geldi

Arkadaşlarıyla takılacaklarmış bana kalsa evli adamın arkadaşı olmaz senle konuşunca kiyamadim tabi git aşkım dedim şok oldu siteye girdiğimi biliyordu diyor ki sana iyi geldi
Hahahaha ayy ne güldüm yaaaa işe yaramış deseneee çokta bırakma amannn gözün üzerinde olsun ah birde benimkisi yola gelse

Hahahaha ayy ne güldüm yaaaa işe yaramış deseneee çokta bırakma amannn gözün üzerinde olsun ah birde benimkisi yola gelse
Aynen benimki de böyle düşünüyor demek dedim

Kız yok benimkisi zararsız alkolü sigarası yok, kahvehaneye de sigara var diye gitmez. Benimkinin garip bi huyu var daha önce burda anlatmıştım. Bilgisayar oyunu oynuyor hatta bana pubg öğretti benle de oynuyor

Siz ne yaptınız? Gelişme var mi

Aman aman maşallah diyelim müsait olamadı ki kopuk kopuk konuştuk eni sonu yarın konuşalım en iyisi dedik kapattık yoğunlardı baya bugün

Oh ne güzel benim eşimde yeni bıraktı 1 ay oldu nerdeyse oyuna düşkün

Oh ne güzel benim eşimde yeni bıraktı 1 ay oldu nerdeyse oyuna düşkün

Benimki çok çok seviyor ya oyunu, başlarda cok kavga ettim ama baş edemedim. Allaha şükür içkisi kumarı yok diyip susuyorum. Kahvehanede okey oynasa daha kötü olurdu. Sabretmeyi öğrendim

Benimki çok çok seviyor ya oyunu, başlarda cok kavga ettim ama baş edemedim. Allaha şükür içkisi kumarı yok diyip susuyorum. Kahvehanede okey oynasa daha kötü olurdu. Sabretmeyi öğrendim
Öyle tabi onlardan uzal olsunlar oyun neki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…