- 21 Eylül 2017
- 3.061
- 7.429
- 158
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #39.901
Neden kadin sesi geliyor, çalıştığı yerdeki kadınlar mi?Diyene bak
Olsun kıskançlık aşkın tadı tuzuKız ben onun yapmasından şikayetçiyimm
Üniversitede çalışıyo bayanlarda varNeden kadin sesi geliyor, çalıştığı yerdeki kadınlar mi?
Ay çok şükür bizde öyle sorunlar yok hepsi erkekben çok kıskanırım
Ama iyide kıskanıyorum diyor hâlâ tamam abartıyorum düzeltebilirim demiyor paranoya yapıyor. Konuşurken laf arasında yine ben erkek arkadaşlarımla yada kuzenlerimle tanıştırmıyorum seni istemem diyor ne alâka konuyla yani ay ne bilim ya nasıl aşacam bilmiyorum keske beynimi açıp bakabilse düşüncelerime hic yormadan yorulmadan anlasa meseleyiOlsun Canım konuşursunuz yinebana sorarsan bu iyiye bi gelişme.
Üniversitede çalışıyo bayanlarda var
Yani elbette öyle bir durum olursa kıskanırım ama o benim sınırlarımı bildiğinden aksi bir şey yapmamaya gayret ediyor bende çok irdelemiyorum güvenmek gerek hani hep düşünürsem acaba böylemi şöylemi diye hiç çıkamam ki içinden hep huzursuz olurum en iyisi düşünmüyorumOlsun kıskançlık aşkın tadı tuzusen kiskanmiyon mu
Bir kıskanıyorum diyenden kork bir de kıskanmıyorum diyendenOlsun kıskançlık aşkın tadı tuzusen kiskanmiyon mu
Kızz susss sendeee iş çıkarma hahahaBence sen git tanış iş arkadaşlarıyla, hem de kendini göstermiş olursun. Ben hemen bir operasyon düzenlerdim
Eski yerine gittim. Buraya yeni geldi diyecem eşime de diyom durur muyumBence sen git tanış iş arkadaşlarıyla, hem de kendini göstermiş olursun. Ben hemen bir operasyon düzenlerdim
Hahahah eee geriye kim kaldıBir kıskanıyorum diyenden kork bir de kıskanmıyorum diyenden
Orda haklsın benim eşim nisanliyken aşırı derece kıskançti neler çektimYani elbette öyle bir durum olursa kıskanırım ama o benim sınırlarımı bildiğinden aksi bir şey yapmamaya gayret ediyor bende çok irdelemiyorum güvenmek gerek hani hep düşünürsem acaba böylemi şöylemi diye hiç çıkamam ki içinden hep huzursuz olurum en iyisi düşünmüyorum
Eski yerine gittim. Buraya yeni geldi diyecem eşime de diyom durur muyumdiyom sana süpriz yapacam hazırlıklı ol
DemiBir kıskanıyorum diyenden kork bir de kıskanmıyorum diyenden
Yapacam bunu. Hiç düşünmedim vallaMasası varsa bi çerçeveye ikinizin resmini köy çok güzel olur hem de hayırlı olsun hediyesi olur
Hahahah eee geriye kim kaldı
Şimdi düzeldimi bariOrda haklsın benim eşim nisanliyken aşırı derece kıskançti neler çektim
Ben yerine göre diyenlerdenim vallakıskanmıyorum diyenler genelde çok kıskanç oluyor ben eşimle tanışıyorum dedim ki hiç kıskanmam zaten kova burcuyum Allah'tan kıskanmıyorum 1
Yapacam bunu. Hiç düşünmedim valla
Eh o zamanlara göre azıcık düzeldi gibi ama yinede varŞimdi düzeldimi bari
Sen baya aşmışsın canimişteyken falan bakar çok güzel olur. Emin ol iş arkadaşları da bakar ay Allahım ben ne olacam bu kıskançlıkla kayinbabami kıskandım geçenlerde mobilyaci kadindan kaynanama anlatiyorum kaynanam gülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?