- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #40.021
Ederim canısı sende dikkat etçok geçmiş olsun minik kuş sen bize sağlam lazımsın kendine dikkat et
Heeeey
5 ı kendinden düştü o zamana kadar pıhtılaşma testi yapılmamıştı sadece aspirin yetmiyormuş bana hemen iğne başlamak gerekiyor sonuncusunda zamanında ilaç kullandım ama o da dış gebelikmiş nasipte yokmuşpıhtılaşma ile ilgili tedbir alınmadı mı ya,genelde kan sulandırıcıyla çözülüyor sorun,sperm de sorun olsa gebelik oluşmaz diye biliyorum,6 kere kürtaj mı oldun sen,yoksa kendin mi düşük yaptın
5 mi geçmiş olsun kuzum ,Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin tez vakitte5 ı kendinden düştü o zamana kadar pıhtılaşma testi yapılmamıştı sadece aspirin yetmiyormuş bana hemen iğne başlamak gerekiyor sonuncusunda zamanında ilaç kullandım ama o da dış gebelikmiş nasipte yokmuş
5 ı kendinden düştü o zamana kadar pıhtılaşma testi yapılmamıştı sadece aspirin yetmiyormuş bana hemen iğne başlamak gerekiyor sonuncusunda zamanında ilaç kullandım ama o da dış gebelikmiş nasipte yokmuş
5 mi geçmiş olsun kuzum ,Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin tez vakitte
Nasılsın canım neredensin
Nasılsın canım neredensin
İyiyim diriliş ertuğrula bakıyorumMarkete gittim. Yemegim yoktu yemek yaptım biraz ders çalıştım. Bir baktım gün bitmişsen ne yaptın nasılsın
Amin kuzum5 mi geçmiş olsun kuzum ,Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin tez vakitte
As canım hoşgeldinSelam hatunlar
Amin canım çok şükür kürtaj olmadım ameliyat olmadım Rabbim sevdiği kulunu sınarmışGeçmiş olsun. Rabbim rahmet eylesin. Cennette sizi bekleyen 6 meleginiz var insallah ❤ hayatta hepimizin bir sınavı olduğu gibi sizin de bir sınavınız var.çok şükür tedavisi var Rabbim dermansız dert vermesin
Hosbuldum tatlım nasılsın napiyonAs canım hoşgeldin
Çok geçmiş olsun konuya yeni dahil oldum;(Amin canım çok şükür kürtaj olmadım ameliyat olmadım Rabbim sevdiği kulunu sınarmış
İyi yim kuzum dirilişe bakıyorum sen napıyon bakimmHosbuldum tatlım nasılsın napiyon
Sağol canım 22 aylık bir serüven daha bizimki ama ardarda yaşadık işte :/Çok geçmiş olsun konuya yeni dahil oldum;(
Bende survivor bakıyorum öyle buraya bakim dedim canımİyi yim kuzum dirilişe bakıyorum sen napıyon bakimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?