Ya aslında anlıyorum ben kızmıyorum da benim kızımda öyle çok ses yapmaz genelde ama çocuk işte arada oluyor zaten bende uyarıyorum duruyor,her zaman ses gürültü çıkaran birileri olsak inan sorun degil haklılar dicem ama bunlar tam kıl yaa. Bizim üzerimizdeki komşu gece 3 gibi ne sesler kavgalar oluyor valla ses etmiyorum napim , alttaki yerinde olsa kapıya gelirdi valla .

Kavga olur, gürültü olur, misafir olur, çocuk olur. Biraz anlayış lazım. Zaten heryer beton çocukları dışarda oynatacak yer bile yok. Çabuk unutmuşlar kendi çocukluklarını.

Benim eski evimdeki komsum geceleri çok ses yapıyordu uyarmayı düşündüm ama terbiyem el vermedi eşimle resmen uykudan uyanıyorduk o derece en son evi değiştirdik. Orta yaşlı bir çiftti. Bazen aklıma düşüyorlar apar topar taşındık sizin komşuya öyle bir komşu lazimmis aslında

Olur inşallah kuzum ya zor süreçler ama geçiyor hepsi
Sen kaç aydır istiyordun
Gecer tabi. Ben 8aylık evliyim ama bende yumurtalarda büyümesinde çatlamasına sorun var. Adet düzensizliğim de var. Bi ara tsh yükseliği vardı onun tedavisini görüyorum. Yeniyim ama baştan sorunları cozelim

Uyarıyorum ay kızımı, herzaman ses yapmaz her zaman olsa anlıcam hak vercem ama napalım apartman böyle işte idare etcez
Çocuk mu görmezden duymazdan gelmek lazm işte arada anlayissizlar cikiyo

Kız bizim üst komşuyu anlattın sanki . Valla öyle kızımda artık piskolojikmen her tak sesine anne tak tak yaptı diyor her sese yani ,annem geldi gecenlerde kardesimle kızım oynuyordu azcık ses yaptılar uyardım hemen tak diye bi ses geldi ,annemde kalktı bide ben vurayım bakım neymiş bukadarcık sese bile vurulurmu diye annemde vurdu bitane sonra sesleri kesildi takılamayı kesti ama tabi sonra yine devam :)

Takıntı yapmışlar normal değiller bence

6 taneyi veren Rabbim yine verecek insAllah, nasip bizi bir yerde bekliyor, sonuna kadar saglikla hayirla gelsin o nasip hepimize

Çok sevinirim en güzel evler senin olsun inşallah ❤ çok güzel siteler var sefikcanda. Inşallah bir gün biz de alabiliriz
Ay inşallah hepimize nasip etsin huzurla sağlıkla oturabilecegimiz evler ,tabikiiiii hayırlı anlayışlı komşularla birlikte

Ay inşallah hepimize nasip etsin huzurla sağlıkla oturabilecegimiz evler ,tabikiiiii hayırlı anlayışlı komşularla birlikte

Kesinlikle içinde huzur olsun da 4 duvar da yeter. Eskiden ne güzel müstakil evlerimiz vardı. Hoplar zıplardık. Akşama kadar bahçedeydik. Şimdiki çocuklar yaramazlık yapınca hiç çok görmemek lazım. Onlar güzel zamanları kaçırdilar.

Insan başına gelince nasıl oluyor bilmiyorum ama ben çocuğuma pek dur sus diyecegimi sanmıyorum komsum rahatsız oluyorsa evini değiştirebilir. En üst katta otursun o zaman. Benden rahatsız olsa hem mahcup olurum hem özür dilerim dikkat ederim. Ama çocukla yarışmak da ne bileyim. Rahatsızlık gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…