- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #40.761
Neyse sen yine içinden de nemelazım parayıda öteden kükretir sonrakız dur paramız adamın iş yerinden geliyor icimden diyeyim bari
AynenNeyse sen yine içinden de nemelazım parayıda öteden kükretir sonra
Her eve lazımsın vesselamAynenbazen eşim diyor ki parası batsın almayalım ben de diyorum ki Askim saçmalama baban o senin ne kadar iyi gelinim
var ama me hanim begenmiyoo benim bulduklarmiVar mı bir fikrin bal böcüğü
neden benim popisligimi kutlamadinBulalım el birliği ile
Sizi güldürmek için şaka yapıyorumHer eve lazımsın vesselam. Köprüyü geçene kadar minik fareye aslan diceniz
Eneeeee hiç farkında değilim böcüküm gıı hoşgeldin popişim hayırlı olsun sende bendensin gel Bisarılcamneden benim popisligimi kutlamadin
Sizi güldürmek için şaka yapıyorumbenim babamın da hataları oluyor. Şimdi onun babasına kötü desem o da benim babama diyebilir bu da çok zoruma gider. Kötüyse bile olsun Askim boşver yaşlanıyorlar diyip sakinleştiriyorum mecbur. Arada bana da geliyorlar ama beni de eşim sakinleştiriyor
Çok modernler alışana kadar neler çektimpazar günleri kahvaltısı kışın kaplıcası yazın denizi havuzu ve ben ciplaklarin olduğu yerlerde olmaktan haz etmiyorum, 90 60 90 kızlar ve yanlarında bol yağlı ben
ben seni ilk gun kutladim ama neyseeEneeeee hiç farkında değilim böcüküm gıı hoşgeldin popişim hayırlı olsun sende bendensin gel Bisarılcam
hayirli geceler az once profilindeydimHayirli geceler Kızlar :)
Bebeğim ama ben görmedim vallahi görsem ilk ben yazarım ask olsun amaben seni ilk gun kutladim ama neysee
Hayırlı geceler hoşgeldinHayirli geceler Kızlar :)
61 kiloyum ama boyum minnak miniminnakAllah iyiliğini versin yaa gece gece günaha soktun beni. Kaç kilosun kız de bakım sülemem kimseye
profilimde ne ediyordun bensizhayirli geceler az once profilindeydim
profilimde ne ediyordun bensizhayirli geceler az once profilindeydim
Allahım çok merak ettim simdi seni61 kiloyum ama boyum minnak miniminnakeşimin tabiriyle eni boyundan uzun
hosbuldum tatlım nasılsınHayırlı geceler hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?