- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #40.741
Eşimle benim ismimizin bas harfi 118 de lise nom nebilim hiç öyle fiyakalı bişey düşünemedim ilk kaydoldugumdame118 anlami varmi qii 112 acil gbii
himm iymis cnm oku en guzeli ne üzerine okuyosunDoğru hatırlıyorsun. Ben çalışmıyorum okuyorum. Çocuk da yok. Eşim de ailesinin durumu iyi onlar iş kurdu orada çalışıyor. Bir yandan da o da tıp okuyor beraber ders çalışıyoruz
Tıp okuyorumhimm iymis cnm oku en guzeli ne üzerine okuyosun
ben buldum begenmiyosunEşimle benim ismimizin bas harfi 118 de lise nom nebilim hiç öyle fiyakalı bişey düşünemedim ilk kaydoldugumda. Değiştireyim diyorum marjinal isim bulamadım
İlk zamanlar banada oldu o yaa çok değişik geliyor insana ama tabi sonra demeye başladımAnne zaten mahvolmustur ne demek şikayetçi misinbenim adam şikayetçiyim dese paralarim onu
Ben annemi çok seviyorum başka birine anne demek icimden gelmiyor. Anneme ihanet olacak gibi geliyor. Kaynanam da hiç bana neden anne demiyorsun demedizaten sevgiliyken tanışmıştık o zaman abla diyordum Sonra abla diye devam etti
haha neguzel ya masallah sizeTıp okuyorumeşim sınıf arkadaşım hocalardan bazen bekar olanlar oluyor gülüşuyoruz. Hocalar daha biz bulamadık ayıptır falan diyor
Yoh bebeğim almıyımmben buldum begenmiyosun
Başta korkmuştum aslında anne de der diye, zamanla kaynanam bisey demeyince ben de unuttumİlk zamanlar babada oldu o yaa çok değişik geliyor insana ama tabi sonra demeye başladımiki tarafta mutluysa abla kalın mutlu kalın ozaman
Allahım fenalığa kayın babalar damı imza atmaya başladıBaşta korkmuştum aslında anne de der diye, zamanla kaynanam bisey demeyince ben de unuttumhem gerçekten abla gibi, başta sevmemiştim ama öğrendim ki kaynanam sucsuzmus, kayınbaba fenaaa
Baş harfler dedin ya iyi ki Em koymamışsınYoh bebeğim almıyımm
guzel bisi bulalim sana ozman he ne dersinYoh bebeğim almıyımm
Çok şükür huzursuzlugumuzu istemez ama yönetmeye çalışıyorAllahım fenalığa kayın babalar damı imza atmaya başladı
Kız koyarkende geldi aklıma ona dikkat ettim bilerek yaniBaş harfler dedin ya iyi ki Em koymamışsın
Bulalım el birliği ileguzel bisi bulalim sana ozman he ne dersin
Zeki hatunun hali başka oluyorKız koyarkende geldi aklıma ona dikkat ettim bilerek yani
Az ötede kükre deÇok şükür huzursuzlugumuzu istemez ama yönetmeye çalışıyorormanların kralı zannediyor kendini
Estağfurullah canımZeki hatunun hali başka oluyorben olsam saftirikligimle gider em koyardım
Az ötede kükre de
Var mı bir fikrin bal böcüğüguzel bisi bulalim sana ozman he ne dersin
bnmde kaynanam kayinpederimBaşta korkmuştum aslında anne de der diye, zamanla kaynanam bisey demeyince ben de unuttumhem gerçekten abla gibi, başta sevmemiştim ama öğrendim ki kaynanam sucsuzmus, kayınbaba fenaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?