Naptım biraz ev temizliği onun haricinde pek bişey yapmadım balım günlük rutin işler ,sen naptın sınavların falan oluyomu
Sınava 2 hafta kaldı ben de çalışmaya başladım ❤ Temizlik bu aralar Allaha emanet hafta sonu gelsin de öyle yapayım. bisiklet sürüyorum hala arada. Sağ bacağımda 7 tane morluk 2 tane de çizik var hayır düşmedim de adam diyo ki biri görse kocası dövüyor dicek bu ne hal

Özledim bende sürmeyi aksam 12 sen sonra bir çıkardık durdurabilen ask olsun ,kız sus kodesemi attırcan enişteyi duymasınlar görmesinler

Özledim bende sürmeyi aksam 12 sen sonra bir çıkardık durdurabilen ask olsun ,kız sus kodesemi attırcan enişteyi duymasınlar görmesinler

benim eşim 188 boyunda 100 kilo o dövse böyle mi olur diye savunma yaparız

Yok artık ablamıııı Allahım yaa onedir öyle bismillah kaç yasında ay "abla kaynanan"

Kaynanam 1974 doğumlu. 45 oluyor galiba ben anne desem kadın depresyona girer

hadiya eglenmene sevindim
nasil olayim ya camasir makinesinin kazanimi delinmis ne halt olduysa mutfagi su basti onla ugrasyodum offf sen nasilsin cnm

Eyvah eyvah. Çok geçmiş olsun. Çok mu su akmış. Etraf kabarmasa bari ben de iyiyim kuzum okul, bisiklet, diyet arasinda koşturuyorum

Eyvah eyvah. Çok geçmiş olsun. Çok mu su akmış. Etraf kabarmasa bari ben de iyiyim kuzum okul, bisiklet, diyet arasinda koşturuyorum
saol cnm. yok mutfak fayans komple ev sahibi parkeden kismis odalar parke koridorun yarisindan sorasi mutfak tarafi fayans
ne is görüyodunki sen tanismismiydik unutum kiz 22 yasinda evliydin cocuk yoktu dmi yanlismi hatirliyom

benim eşim 188 boyunda 100 kilo o dövse böyle mi olur diye savunma yaparız

Kaynanam 1974 doğumlu. 45 oluyor galiba ben anne desem kadın depresyona girer
Allahım Yarabbimyaa hiç gülecegim yoktu gencmişte yani abla nedir nebilim pek uygun bulamadım ben. Güccül cebine gir abla diyesim geldi . Yok bacım işe yaramaz bence benim görümcemin oğlu dereceler varya cam derece onu kırmış ağzına almış cıva varya içinde doktora götürdüler ,polisler eşine demiş sikayetcimisin anneden demiş annenin sorumluluğunda ya evde düşünyani ,seninkine inanmazlar başka şey bulun siz

saol cnm. yok mutfak fayans komple ev sahibi parkeden kismis odalar parke koridorun yarisindan sorasi mutfak tarafi fayans
ne is görüyodunki sen tanismismiydik unutum kiz 22 yasinda evliydin cocuk yoktu dmi yanlismi hatirliyom
Doğru hatırlıyorsun. Ben çalışmıyorum okuyorum. Çocuk da yok. Eşim de ailesinin durumu iyi onlar iş kurdu orada çalışıyor. Bir yandan da o da tıp okuyor beraber ders çalışıyoruz

Anne zaten mahvolmustur ne demek şikayetçi misin benim adam şikayetçiyim dese paralarim onu

Ben annemi çok seviyorum başka birine anne demek icimden gelmiyor. Anneme ihanet olacak gibi geliyor. Kaynanam da hiç bana neden anne demiyorsun demedi zaten sevgiliyken tanışmıştık o zaman abla diyordum Sonra abla diye devam etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…