- 21 Eylül 2017
- 3.061
- 7.429
- 158
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #40.721
Sınava 2 hafta kaldı ben de çalışmaya başladım ❤ Temizlik bu aralar Allaha emanetNaptım biraz ev temizliği onun haricinde pek bişey yapmadım balım günlük rutin işler ,sen naptın sınavların falan oluyomu
Hos geldin bal böcüğühuu huuuuu
Evde yokuz komşuuu komşuhuu huuuuu
Peki benim hala kaynanama abla dememAllah iyiliğini versin nerden geldi aklınanapim yeni gelin doğru ne yani yalanmı diyim
Özledim bende sürmeyi aksam 12 sen sonra bir çıkardık durdurabilen ask olsunSınava 2 hafta kaldı ben de çalışmaya başladım ❤ Temizlik bu aralar Allaha emanethafta sonu gelsin de öyle yapayım. bisiklet sürüyorum hala arada. Sağ bacağımda 7 tane morluk 2 tane de çizik var hayır düşmedim de adam diyo ki biri görse kocası dövüyor dicek bu ne hal
Yok artık ablamıııı Allahım yaa onedir öyle bismillah kaç yasında ay "abla kaynanan"Peki benim hala kaynanama abla dememo da mutlu bu durumdan sakin cocuk falan yapmayın babanne olmaya hazır değilim diyo
hadiya eglenmene sevindimHos geldin bal böcüğünickin çok güzel söylerken çok egleniyorum nasilsin
Özledim bende sürmeyi aksam 12 sen sonra bir çıkardık durdurabilen ask olsun,kız sus kodesemi attırcan enişteyi duymasınlar görmesinler
Yok artık ablamıııı Allahım yaa onedir öyle bismillah kaç yasında ay "abla kaynanan"
Bakyaaa kendi benden daha geveze haberi yokkk delüüüü
hadiya eglenmene sevindim
nasil olayim ya camasir makinesinin kazanimi delinmis ne halt olduysa mutfagi su basti onla ugrasyodum offfsen nasilsin cnm
Ahahaaaaaaaa valla Allahın sopası yok işte
Ahahahahah
me118 anlami varmi qii 112 acil gbiiAhahaaaaaaaa valla Allahın sopası yok işte
degisdim ama bildirim gidermi bilmemAhahahahahgelsin onu da alırız aramıza
saol cnm. yok mutfak fayans komple ev sahibi parkeden kismis odalar parke koridorun yarisindan sorasi mutfak tarafi fayansEyvah eyvah. Çok geçmiş olsun. Çok mu su akmış. Etraf kabarmasa bariben de iyiyim kuzum okul, bisiklet, diyet arasinda koşturuyorum
Allahım Yarabbimyaa hiç gülecegim yoktu gencmişte yani abla nedir nebilim pek uygun bulamadım ben. Güccül cebine gir abla diyesim geldibenim eşim 188 boyunda 100 kilo o dövse böyle mi olur diye savunma yaparız
Kaynanam 1974 doğumlu. 45 oluyor galibaben anne desem kadın depresyona girer
Doğru hatırlıyorsun. Ben çalışmıyorum okuyorum. Çocuk da yok. Eşim de ailesinin durumu iyi onlar iş kurdu orada çalışıyor. Bir yandan da o da tıp okuyor beraber ders çalışıyoruzsaol cnm. yok mutfak fayans komple ev sahibi parkeden kismis odalar parke koridorun yarisindan sorasi mutfak tarafi fayans
ne is görüyodunki sen tanismismiydik unutum kiz 22 yasinda evliydin cocuk yoktu dmi yanlismi hatirliyom
Anne zaten mahvolmustur ne demek şikayetçi misinAllahım Yarabbimyaa hiç gülecegim yoktu gencmişte yani abla nedir nebilim pek uygun bulamadım ben. Güccül cebine gir abla diyesim geldi. Yok bacım işe yaramaz bence benim görümcemin oğlu dereceler varya cam derece onu kırmış ağzına almış cıva varya içinde doktora götürdüler ,polisler eşine demiş sikayetcimisin anneden demiş annenin sorumluluğunda ya evde düşünyani ,seninkine inanmazlar başka şey bulun siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?