- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.089
- 408
- 32
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #41.681
Aynen yaa psikopatça geliyor bana işkence yaaOh maşallah bu adanali urfa geneli bole bende nasir severim.
Bebgin genetigi kötü çıktı doktor belki gelecekte kide bole olur tup öneriyoz dedi sonra sizdende bi kan alayım dedi esimle benden aldi gende sorun varmi diye ona göre karar verilcek cocugum oluyor ama skntili oluyor bakalım ne olcak.Nasıl yani
Benim ailemde acı yer heleki annem agzi siz ediyor ama yiyor yinede.Aynen yaa psikopatça geliyor bana işkence yaa
Hmm acaba eşinde morfolojik bozukluk mu var bakıldındeğil miBebgin genetigi kötü çıktı doktor belki gelecekte kide bole olur tup öneriyoz dedi sonra sizdende bi kan alayım dedi esimle benden aldi gende sorun varmi diye ona göre karar verilcek cocugum oluyor ama skntili oluyor bakalım ne olcak.
Aynen su gibi oluyor yerken terliyor ben gülüyorum hep ona yemek yerkenBenim ailemde acı yer heleki annem agzi siz ediyor ama yiyor yinede.
Bende bilmiyorum 3 düşük yasadim hoc bakmadilar bisi demediler bi 2 ci dusukde rahim perdesi vardı ameliyat oldum sonra dusmez dediler onun üzerinde yoğunlaştı 3 de düştü beklemeden 4 yaltim oda skntili oldu. Bu kanda belli olur o hastaliga tup bebekmi öneriler.Hmm acaba eşinde morfolojik bozukluk mu var bakıldındeğil mi
Benim basim ağrir tursu severim imce biberli otekileri yemem. Nadir klasik aci:)))Aynen su gibi oluyor yerken terliyor ben gülüyorum hep ona yemek yerken
Bilmiyorum kuzum ama eşimin sperm tahlilinde morfolojik bozukluk çıkmıştı dra sordum dedi ki eğer bu şekilde hamile kalırsan bebek sorunlu olur demişti E vitamini ile düzelir dedi ve şuan çok kaliteli spermleri bence bi ona da bakılsınBende bilmiyorum 3 düşük yasadim hoc bakmadilar bisi demediler bi 2 ci dusukde rahim perdesi vardı ameliyat oldum sonra dusmez dediler onun üzerinde yoğunlaştı 3 de düştü beklemeden 4 yaltim oda skntili oldu. Bu kanda belli olur o hastaliga tup bebekmi öneriler.
Sperm de şekilsel yapısal bozukluk oluyor morfolojik bozuklukBilmiyorum kuzum ama eşimin sperm tahlilinde morfolojik bozukluk çıkmıştı dra sordum dedi ki eğer bu şekilde hamile kalırsan bebek sorunlu olur demişti E vitamini ile düzelir dedi ve şuan çok kaliteli spermleri bence bi ona da bakılsın
Kanda cikmazmi bu gen kaninda ne rasizlik varsa oan sonucda gen alındı keske ole bisi olsada gecse.Bilmiyorum kuzum ama eşimin sperm tahlilinde morfolojik bozukluk çıkmıştı dra sordum dedi ki eğer bu şekilde hamile kalırsan bebek sorunlu olur demişti E vitamini ile düzelir dedi ve şuan çok kaliteli spermleri bence bi ona da bakılsın
Sperm kalitesi tatlım spermden bakılıyor dr daha iyi bilir tabi bilememKanda cikmazmi bu gen kaninda ne rasizlik varsa oan sonucda gen alındı keske ole bisi olsada gecse.
Sekil bozukluğu diye okudum evet tek ole olsa tedavisi varmış da hayırlısı tabiki.Sperm de şekilsel yapısal bozukluk oluyor morfolojik bozukluk
Amin kuzum hayırlısı tabiiki sınavımız herkesin farklı oluyorSekil bozukluğu diye okudum evet tek ole olsa tedavisi varmış da hayırlısı tabiki.
Araştırdın mıSekil bozukluğu diye okudum evet tek ole olsa tedavisi varmış da hayırlısı tabiki.
Birinden duydum ole arastordim ole oluncada gelebilir dunyaya kanda bakilsin bakim bişi cikmazsa doktora derim onud.Araştırdın mı
Bence de ona da bakılsın belli olmazBirinden duydum ole arastordim ole oluncada gelebilir dunyaya kanda bakilsin bakim bişi cikmazsa doktora derim onud.
Ya talim mi kuzum yarin devM ederiz♥Bence de ona da bakılsın belli olmaz
Tamam kuzum iyi uykular bende uyurum birazdanYa talim mi kuzum yarin devM ederiz♥
Memnun oldum bu aradaYa talim mi kuzum yarin devM ederiz♥
Hadi hayirli geceler öptüm kuzum kendkne iyi bak bende memnun oldum kuzum♥Memnun oldum bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?