Allah seni zaten evliyken bir düğün oldginda ic cekmek elde değil yaniii.
Ben düğün de yapmadım içimde dert değil aslında. Iyi ki yapmamışız diyorum düğün hazırlıklarında neler çekildiğini gördükçe. Ama resimler güzel. Şimdi resim cektirsem gec mi olr ki yabancılar gibi hamileyken cektireyim

Bi tazelet yani bende gelin alma oldu kinam bi oldu bahcede pek fotom yoda yani odaya koycak guzel bile ama olsa ne olmasa ne diyom bazen:)

niye yapmadiniz cnm
Kayınbabam eşime benle sevgiliyken ev aldı. Benden bu kadar ister satın düğün yapın ister oturun dedi. Biz de eşimle ev almak kolay değil 2 günlük eğlence için bu rahatlıktan vazgecmeyelim dedik. Kayin babam sonradan ben yapayım size dedi. Biz de mahcup olduk, çünkü zaten ev almıştı. Gerek yok baba dedik. O zaman düğün yerine size araba alayım dedi. Bir de arabamız olmuş oldu

Cok guzel bir düşünce kayinbabaninkide . Bi foto cekip aranizda yaoarsin birinin bile gelinlik bulursan giy çek ukte kalmasın.

Vay be ne aileler var.. ben şok

Cok guzel bir düşünce kayinbabaninkide . Bi foto cekip aranizda yaoarsin birinin bile gelinlik bulursan giy çek ukte kalmasın.
Böyle kırda bayırda çekiyorlar ya, öyle bir şey güzel olabilir bugün evlenen arkadaşımdan alabilirim gelinliği çocuklarımıza gösteririz bizden hatıra kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…