- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #41.941
Cok dikkat et koru kendini herkes hasta zaten ishal bas donme grip gibi yasayan hepsini .Anlamadim ki kuzum derdi ne ?
Gorunurde sıkıntisi yok ama
Astolistler sondan gelirmiş hosgeldin bocukum♥
Ben düğün de yapmadımAllah seni zaten evliyken bir düğün oldginda ic cekmek elde değil yaniii.
Hoşgeldin bal böcüğümm
hatta zrhirlendigimi düşünmüştüm :/Gecmisolsun canim.
O bahsettiklerinin aynisi suan bende de mevcut malesef ,bulantidan uyuyamiyorum
OlabilirAaa ne güzel Allah mesut etsin canim.
Olabilir belkiii farkinda olmadan kiskanmis olabilirain
Bir kac saate gecmezse gidicem canim hemen ...❤❤hatta zrhirlendigimi düşünmüştüm :/
ihmal etme kendini cnm doktora görün
niye yapmadiniz cnmBen düğün de yapmadımiçimde dert değil aslında. Iyi ki yapmamışız diyorum düğün hazırlıklarında neler çekildiğini gördükçe. Ama resimler güzel. Şimdi resim cektirsem gec mi olr ki yabancılar gibi hamileyken cektireyim
Bi tazelet yani bende gelin alma oldu kinam bi oldu bahcede pek fotom yoda yani odaya koycak guzel bile ama olsa ne olmasa ne diyom bazen:)Ben düğün de yapmadımiçimde dert değil aslında. Iyi ki yapmamışız diyorum düğün hazırlıklarında neler çekildiğini gördükçe. Ama resimler güzel. Şimdi resim cektirsem gec mi olr ki yabancılar gibi hamileyken cektireyim
hosbuldum kuzu kimler varmis bi bakayimAstolistler sondan gelirmiş hosgeldin bocukum♥
Hayırlı geceler kuzum görüşmek üzere ♥Hatunlar ben kaçar size iyi geceler..
Kayınbabam eşime benle sevgiliyken ev aldı. Benden bu kadar ister satın düğün yapın ister oturun dedi. Biz de eşimle ev almak kolay değil 2 günlük eğlence için bu rahatlıktan vazgecmeyelim dedik. Kayin babam sonradan ben yapayım size dedi. Biz de mahcup olduk, çünkü zaten ev almıştı. Gerek yok baba dedik. O zaman düğün yerine size araba alayım dedi. Bir de arabamız olmuş olduniye yapmadiniz cnm
Gözüne kestirdigin varmı bak bakalim balimm:))hosbuldum kuzu kimler varmis bi bakayim
Aynen ben de bazen öyle diyorum. Bazen de olsa iyi olurdu diyorumBi tazelet yani bende gelin alma oldu kinam bi oldu bahcede pek fotom yoda yani odaya koycak guzel bile ama olsa ne olmasa ne diyom bazen:)
Cok guzel bir düşünce kayinbabaninkide . Bi foto cekip aranizda yaoarsin birinin bile gelinlik bulursan giy çek ukte kalmasın.Kayınbabam eşime benle sevgiliyken ev aldı. Benden bu kadar ister satın düğün yapın ister oturun dedi. Biz de eşimle ev almak kolay değil 2 günlük eğlence için bu rahatlıktan vazgecmeyelim dedik. Kayin babam sonradan ben yapayım size dedi. Biz de mahcup olduk, çünkü zaten ev almıştı. Gerek yok baba dedik. O zaman düğün yerine size araba alayım dedi. Bir de arabamız olmuş oldu
İyi geceler cnmHatunlar ben kaçar size iyi geceler..
Vay be ne aileler var.. ben şokKayınbabam eşime benle sevgiliyken ev aldı. Benden bu kadar ister satın düğün yapın ister oturun dedi. Biz de eşimle ev almak kolay değil 2 günlük eğlence için bu rahatlıktan vazgecmeyelim dedik. Kayin babam sonradan ben yapayım size dedi. Biz de mahcup olduk, çünkü zaten ev almıştı. Gerek yok baba dedik. O zaman düğün yerine size araba alayım dedi. Bir de arabamız olmuş oldu
Böyle kırda bayırda çekiyorlar ya, öyle bir şey güzel olabilirCok guzel bir düşünce kayinbabaninkide . Bi foto cekip aranizda yaoarsin birinin bile gelinlik bulursan giy çek ukte kalmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?