Hoş olmamış, herkes kendi kalitesini gösterir hayatım. Kaynanam ne olaylar çıkardı bir de araba mı alacaksın diye iste kalite farkı diyorum az kaldı kadın kocasını boşuyordu
hadiyaa seninde kayinpeder iymis benimde kayinpeder kaynana gibi gerci simdi cocuk olduktan sora aramiz baya iy oldu

hadiyaa seninde kayinpeder iymis benimde kayinpeder kaynana gibi gerci simdi cocuk olduktan sora aramiz baya iy oldu
Bizimki de çok yardım edince bizi çok yönetmeye çalıştı. Bizim adımıza planlar yapıyordu erkek erkeğe tatil diyip eşimi alıp götürmüştü evde üzülmüştüm tabi eşimi gelince hakladım

şimdi bizimki elife sorayim baba diyor, adamda iş bitince herşey kolay oluyor

tabi yine biyerde kayinpederligini yapiyodur illaki erkek erkege gezmek neymis hepsi ayni ya

tabi yine biyerde kayinpederligini yapiyodur illaki erkek erkege gezmek neymis hepsi ayni ya
Kız artık her yer islami otel git yüz gel, ama yoook aquaparklı bir yere götürmüş resimlerde arkalarında hep ciplak kadınlar çıkmış anlattıkça cinler geliyor bana. evli adamın öyle yerde ne işi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…