- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #41.981
cocuk uyudu kuzumbende sok ahah :)
bellimi olur bi güzel ha er gelir ahha
konu boncukhanimin kayinbasinin jestti ahha
çocuk sallamaya ahahha
nasilsin boncuqumNe kusuru güzelim❤ bana da öyle oluyor arada
Sen neler yaptin bugün konuşmadık.cocuk uyudu kuzum
vala ne guzel babalar var
hadiyaa seninde kayinpeder iymis benimde kayinpeder kaynana gibi gerci simdi cocuk olduktan sora aramiz baya iy olduHoş olmamış, herkes kendi kalitesini gösterir hayatım. Kaynanam ne olaylar çıkardı bir de araba mı alacaksın diyeiste kalite farkı diyorum az kaldı kadın kocasını boşuyordu
anemlere geldim burda kalcm yarinda kaynanaya geccem oturyoz ablamla oyle sen naptin bakalimSen neler yaptin bugün konuşmadık.
Bende ole plsun isterdim olsa ne gelinlik goy giyme ahahhaa yuzsuzler biz en iyisi boşver kiralar aldi basini gidiyyy ahahah
Ben temizlik yaptim yarinda mutfakta ugrasirim yavasdan başladım temizliğe kuzum selam soyle ablana :)anemlere geldim burda kalcm yarinda kaynanaya geccem oturyoz ablamla oyle sen naptin bakalim
Iyiyim kuzum sen nasılsınnasilsin boncuqum
a.selam cnm solerim:))Ben temizlik yaptim yarinda mutfakta ugrasirim yavasdan başladım temizliğe kuzum selam soyle ablana :)
idare eder balim:)Iyiyim kuzum sen nasılsın
Annenide öp çok çok :)a.selam cnm solerim:))
Bizimki de çok yardım edince bizi çok yönetmeye çalıştı. Bizim adımıza planlar yapıyorduhadiyaa seninde kayinpeder iymis benimde kayinpeder kaynana gibi gerci simdi cocuk olduktan sora aramiz baya iy oldu
tamam balim benim saol bnde seni opdumAnnenide öp çok çok :)
tabi yine biyerde kayinpederligini yapiyodur illaki erkek erkege gezmek neymis hepsi ayni yaBizimki de çok yardım edince bizi çok yönetmeye çalıştı. Bizim adımıza planlar yapıyorduerkek erkeğe tatil diyip eşimi alıp götürmüştü evde üzülmüştüm tabi eşimi gelince hakladım
şimdi bizimki elife sorayim baba diyor, adamda iş bitince herşey kolay oluyor
Kız artık her yer islami otel git yüz gel, ama yoook aquaparklı bir yere götürmüş resimlerde arkalarında hep ciplak kadınlar çıkmıştabi yine biyerde kayinpederligini yapiyodur illaki erkek erkege gezmek neymis hepsi ayni ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?