- 25 Şubat 2017
- 5.361
- 24.604
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #41.961
aslında bir yandan çok güzel bir yanda da insanın içinde kalıyo mesela nikahinizi gelinlikle kiysaydiniz fotoğraf çekimi de yapardiniz güzel olurduKayınbabam eşime benle sevgiliyken ev aldı. Benden bu kadar ister satın düğün yapın ister oturun dedi. Biz de eşimle ev almak kolay değil 2 günlük eğlence için bu rahatlıktan vazgecmeyelim dedik. Kayin babam sonradan ben yapayım size dedi. Biz de mahcup olduk, çünkü zaten ev almıştı. Gerek yok baba dedik. O zaman düğün yerine size araba alayım dedi. Bir de arabamız olmuş oldu
Al al merak ettim yap kesin içinde kalmasin belki onsirada cocukda olr bellimi olur ahah insallah .Böyle kırda bayırda çekiyorlar ya, öyle bir şey güzel olabilirbugün evlenen arkadaşımdan alabilirim gelinliği çocuklarımıza gösteririz bizden hatıra kalır
Merhaba balim❤sallanan kiz. boncuk hanimcik. pempisim slmin hello
Kayınbabam suçlandı çocuklar bizim yüzümüzden düğün yapmıyor diye. Durumu iyiydi çünkü. Ben yaparım dedi ama bu sefer de biz mahcup olduk. Çünkü evi bu niyetle vermişti. Biz de yapmayarak onlardan beklemiş gibi olduk o yuzden kabul etmedik. Sonra düşünmüş hoşuna gitmiş yaptığımız, bizi aradi araba alayım size diyeVay be ne aileler var.. ben şok
ayni benimkiler ya 3 bilezigi borc aldilar kuyumcudan dugunden toplananlarla gidip odediler bilezikler sadece bnde kaldi geri kalan para altin hepsini aldilar cnlarim benimKayınbabam eşime benle sevgiliyken ev aldı. Benden bu kadar ister satın düğün yapın ister oturun dedi. Biz de eşimle ev almak kolay değil 2 günlük eğlence için bu rahatlıktan vazgecmeyelim dedik. Kayin babam sonradan ben yapayım size dedi. Biz de mahcup olduk, çünkü zaten ev almıştı. Gerek yok baba dedik. O zaman düğün yerine size araba alayım dedi. Bir de arabamız olmuş oldu
Kolay gelsin kuzum .sallanan kiz. boncuk hanimcik. pempisim slmin hello
AhahahahAl al merak ettim yap kesin içinde kalmasin belki onsirada cocukda olr bellimi olur ahah insallah .
nbr cnm ben cok geri kaldim konulardannMerhaba balim❤
neye kolay gelsin kizzKolay gelsin kuzum .
Selam güzelim hoşgeldin yazdım ama görmedin galibasallanan kiz. boncuk hanimcik. pempisim slmin hello
bende sok ahah :)Vay be ne aileler var.. ben şok
bellimi olur bi güzel ha er gelir ahhaAhahahahbu gazla ben hemen çocuk yapıyormuşum ne güldüm deli ya
konu boncukhanimin kayinbasinin jestti ahhanbr cnm ben cok geri kaldim konulardann
çocuk sallamaya ahahhaneye kolay gelsin kizz
gormedim kuzum ya bide bazen bildirimler gelmiyo buraya bakiyorum alintilayan olmus sora goruyorum kusura bakmaSelam güzelim hoşgeldin yazdım ama görmedin galiba
Biz biraz zorla evlendik, gelinlik falan olamadıaslında bir yandan çok güzel bir yanda da insanın içinde kalıyo mesela nikahinizi gelinlikle kiysaydiniz fotoğraf çekimi de yapardiniz güzel olurdu
Ne kusuru güzelimgormedim kuzum ya bide bazen bildirimler gelmiyo buraya bakiyorum alintilayan olmus sora goruyorum kusura bakma
Vay be hikayeyi merak ettim ahah.Biz biraz zorla evlendik, gelinlik falan olamadıaileler ikna olmak zorunda kaldi çok âşıktık evlenmesek ölürüm gibi gelirdi eşimle bazen diyoruz ki evlendik gördük günümüzü 1 senedir masallahimiz var ama öncesini ne Sen sor ne ben söyleyeyim
Hoş olmamış, herkes kendi kalitesini gösterir hayatım. Kaynanam ne olaylar çıkardı bir de araba mı alacaksın diyeayni benimkiler ya 3 bilezigi borc aldilar kuyumcudan dugunden toplananlarla gidip odediler bilezikler sadece bnde kaldi geri kalan para altin hepsini aldilar cnlarim benim
bende sok ahah :)
bellimi olur bi güzel ha er gelir ahha
konu boncukhanimin kayinbasinin jestti ahha
çocuk sallamaya ahahha
Bende ole plsun isterdim olsa ne gelinlik goy giyme ahahhaa yuzsuzler biz en iyisi boşver kiralar aldi basini gidiyyy ahahahbu jesti buyuk bir hata ile gölgelemiş de olsa yine de sağolsun laf uçar mal kalır iyice yuzsuzlestim tövbeler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?