- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #42.021
Bende annemlerdeydim canım yiğenime bakıyorum ya sağolsun canıma okuyor erkenden bayılıyorumanemde kaldim cnm kahve iciyorum sen uyumusundur simdi tabii
Afiyet olsun canım :) ben o kadar uykuyla hayatta uyanamam yataktan kazımaları lazımBende 4 de yattim 8de kullandik oyu geldik kahvalti ettik çıktı adam işe. :)
Ben bir is olcaksa 1 saat uykuda olsa kalkmaya calsiririm zorlada olsa uyuyamazsam adam olunca bide evde erken kalkiyom ama keyif yatisi plunca ogleyi uyurum canim isterse evde tekim zaten ahahah:)Afiyet olsun canım :) ben o kadar uykuyla hayatta uyanamam yataktan kazımaları lazım
Günaydın tatlımB Brunello CicinelliEternaaLLove ByNkoaLa PrensesAnnesi_ -Adel- melankolimm Pembeemzik Kara_gozlum Reyyan__ Blue_Peri @kahvesevmemben hizuran Hannaz minik kalp0753 U Ufukta_bebek Diktorya Secret mahperi hatun 2014prenseslerim2015 @ebiharihem balbocuuu Tulparr balbocuuu AnneAslan Pembeemzik U Ufukta_bebek melankolimm M Mertmom Eva Günaydın hatunlar
Günaydın hanımlarB Brunello CicinelliEternaaLLove ByNkoaLa PrensesAnnesi_ -Adel- melankolimm Pembeemzik Kara_gozlum Reyyan__ Blue_Peri @kahvesevmemben hizuran Hannaz minik kalp0753 U Ufukta_bebek Diktorya Secret mahperi hatun 2014prenseslerim2015 @ebiharihem balbocuuu Tulparr balbocuuu AnneAslan Pembeemzik U Ufukta_bebek melankolimm M Mertmom Eva Günaydın hatunlar
Ohh hayat sana güzel annişBen bir is olcaksa 1 saat uykuda olsa kalkmaya calsiririm zorlada olsa uyuyamazsam adam olunca bide evde erken kalkiyom ama keyif yatisi plunca ogleyi uyurum canim isterse evde tekim zaten ahahah:)
Günaydon canımB Brunello CicinelliEternaaLLove ByNkoaLa PrensesAnnesi_ -Adel- melankolimm Pembeemzik Kara_gozlum Reyyan__ Blue_Peri @kahvesevmemben hizuran Hannaz minik kalp0753 U Ufukta_bebek Diktorya Secret mahperi hatun 2014prenseslerim2015 @ebiharihem balbocuuu Tulparr balbocuuu AnneAslan Pembeemzik U Ufukta_bebek melankolimm M Mertmom Eva Günaydın hatunlar
GünaydınB Brunello CicinelliEternaaLLove ByNkoaLa PrensesAnnesi_ -Adel- melankolimm Pembeemzik Kara_gozlum Reyyan__ Blue_Peri @kahvesevmemben hizuran Hannaz minik kalp0753 U Ufukta_bebek Diktorya Secret mahperi hatun 2014prenseslerim2015 @ebiharihem balbocuuu Tulparr balbocuuu AnneAslan Pembeemzik U Ufukta_bebek melankolimm M Mertmom Eva Günaydın hatunlar
Günaydın annelerin en tatlısııB Brunello CicinelliEternaaLLove ByNkoaLa PrensesAnnesi_ -Adel- melankolimm Pembeemzik Kara_gozlum Reyyan__ Blue_Peri @kahvesevmemben hizuran Hannaz minik kalp0753 U Ufukta_bebek Diktorya Secret mahperi hatun 2014prenseslerim2015 @ebiharihem balbocuuu Tulparr balbocuuu AnneAslan Pembeemzik U Ufukta_bebek melankolimm M Mertmom Eva Günaydın hatunlar
Günaydın balımmmmB Brunello CicinelliEternaaLLove ByNkoaLa PrensesAnnesi_ -Adel- melankolimm Pembeemzik Kara_gozlum Reyyan__ Blue_Peri @kahvesevmemben hizuran Hannaz minik kalp0753 U Ufukta_bebek Diktorya Secret mahperi hatun 2014prenseslerim2015 @ebiharihem balbocuuu Tulparr balbocuuu AnneAslan Pembeemzik U Ufukta_bebek melankolimm M Mertmom Eva Günaydın hatunlar
Günaydın olsun herkese ☺B Brunello CicinelliEternaaLLove ByNkoaLa PrensesAnnesi_ -Adel- melankolimm Pembeemzik Kara_gozlum Reyyan__ Blue_Peri @kahvesevmemben hizuran Hannaz minik kalp0753 U Ufukta_bebek Diktorya Secret mahperi hatun 2014prenseslerim2015 @ebiharihem balbocuuu Tulparr balbocuuu AnneAslan Pembeemzik U Ufukta_bebek melankolimm M Mertmom Eva Günaydın hatunlar
İyiyim balım benim ,valla idareli kullanmaya çalışıyorum ayın 19 unda yenilencek taaGünaydınÇok şükür kuzum iyiyim sen nasılsın? Çokta özletme kendini
yuhh ben kiyameti koparirdim valaKız artık her yer islami otel git yüz gel, ama yoook aquaparklı bir yere götürmüş resimlerde arkalarında hep ciplak kadınlar çıkmışanlattıkça cinler geliyor bana. evli adamın öyle yerde ne işi var
ay eminim cok yoruyodur bnde baygin dusuyorum ama yatamiyorumBende annemlerdeydim canım yiğenime bakıyorum ya sağolsun canıma okuyor erkenden bayılıyorum
gnaydinn cnisiiB Brunello CicinelliEternaaLLove ByNkoaLa PrensesAnnesi_ -Adel- melankolimm Pembeemzik Kara_gozlum Reyyan__ Blue_Peri @kahvesevmemben hizuran Hannaz minik kalp0753 U Ufukta_bebek Diktorya Secret mahperi hatun 2014prenseslerim2015 @ebiharihem balbocuuu Tulparr balbocuuu AnneAslan Pembeemzik U Ufukta_bebek melankolimm M Mertmom Eva Günaydın hatunlar
Günaydınnnn çiçeklerimmmB Brunello CicinelliEternaaLLove ByNkoaLa PrensesAnnesi_ -Adel- melankolimm Pembeemzik Kara_gozlum Reyyan__ Blue_Peri @kahvesevmemben hizuran Hannaz minik kalp0753 U Ufukta_bebek Diktorya Secret mahperi hatun 2014prenseslerim2015 @ebiharihem balbocuuu Tulparr balbocuuu AnneAslan Pembeemzik U Ufukta_bebek melankolimm M Mertmom Eva Günaydın hatunlar
Mutlu pazarlarrr kuzummmmgunaydin mutlu pazarlar
Nickin değişmemişGünaydın balımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?