- 14 Ocak 2012
- 11.856
- 73.538
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #42.061
Aman ne yapayım. Sinirlendim esasen de neyse... Bunlarda irsi gece yatmak bilmez sabah kalkmak bilmezler. Oğlan da aksi gibi erken uyandırdı beni. Hiç babasına bulaşmaz. Beni uyandırır. Git babanı kaldır derim kaldırmaz. Garezi bana hepyaaa canim benim kiyamam sana haklisin bemce hemde çok ama nwyse adamlar yokmu su adamlar bi munzurluklari var eslik etmesi lazim yani bi haftasonu berabersiniz yani.
İnşallah kuzumBizim burada hen hemen ole kalabalık yer degil kasaba sankim gibi insallah sıkıntı çıkmaz.
Ben evlendikten sonra taşındım iyi ki taşınmışım diyorum sessiz sakin mis gibiBende kasabadayımaynen şehirler ipleri kopariyo.
Aynen ole karezi sanaymis gercekten rabbim yinede huzur mutluluk versin balim♥Aman ne yapayım. Sinirlendim esasen de neyse... Bunlarda irsi gece yatmak bilmez sabah kalkmak bilmezler. Oğlan da aksi gibi erken uyandırdı beni. Hiç babasına bulaşmaz. Beni uyandırır. Git babanı kaldır derim kaldırmaz. Garezi bana hep
Allah razı olsun canım.Aynen ole karezi sanaymis gercekten rabbim yinede huzur mutluluk versin balim♥
Bizim burada öyle ben merkezdeydim buraya yavaş yavaş alışıyorum işteİnşallah kuzum
Ben evlendikten sonra taşındım iyi ki taşınmışım diyorum sessiz sakin mis gibi
Aynen bende ilçedeydim şimdi annemlerde falan uyuyamıyorum araba sesinden burda akşam 8 9 gibi hayat duruyor sokakta sabah 8 gibi başlıyor 6 sendedir buradayım iyi ki gelmişim diyorumBizim burada öyle ben merkezdeydim buraya yavaş yavaş alışıyorum işte
Ne güzel canım bende alışırım zamanla rahat ederimAynen bende ilçedeydim şimdi annemlerde falan uyuyamıyorum araba sesinden burda akşam 8 9 gibi hayat duruyor sokakta sabah 8 gibi başlıyor 6 sendedir buradayım iyi ki gelmişim diyorum
Aynen alışırsın şehir kalabalık basık gelir emin olNe güzel canım bende alışırım zamanla rahat ederim
Bulsam değşcekNickin değişmemiş
Sen konyadaydın di miBulsam değşcek
Konya Şekeri yapsanaBulsam değşcek
Tunaydin fistik hatunummm@Brunello Cicinelli @EternaaLLove @RosSsSPrensesAnnesi_ -Adel- @melankolimm @Pembeemzik @Rumeysa___ @Reyyan__ Blue_Peri @kahvesevmemben hizuran @Hannaz @minik kalp0753 @Ufukta_bebek @imzaben @mahperi hatun @2014prenseslerim2015 @ebiharihem @balbocuuu Tulparr @balbocuuu AnneAslan @Pembeemzik @Ufukta_bebek @melankolimm @Boncukhanim @Madammor Günaydın hatunlar
Nwrdesin yaw sen tiklatmoyonda beni artik amaaTunaydin fistik hatunummm
Bende hava sicak diye camlar acim kombiyi kısım diyom ama yok donuyom adeta burada gulkuk gulistanlil ama gel gelelim esiyor .Allah razı olsun canım.Burada bir haftadır acayip bir rüzgar var ya öyle böyle değil. Güneş çıkıyor sanıyorsun ki hava sıcak. Cami açınca yüzünün yarısı dönüyor
Marka ismi diyon yaniKonya Şekeri yapsana
O bi marka mı kineMarka ismi diyon yani
Yani reklammı yapayım anlamında yazdımO bi marka mı kinebizim burda o şekerlere genelde konya şekeri denir
Bence gayet güzel ama bilemedimYani reklammı yapayım anlamında yazdım
Isler yok az bulasik var yikiycam yemek vardi keyif ettim bugün ne yemegi yaptın balımBen geldiiimmmnapiyonuz kızlar yemekler yapıldı işler bitti çocuklar uyudumu bnim işler duruyor kız uyumuyor yemek yapıldı yendi şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?