yaaa canim benim kiyamam sana haklisin bemce hemde çok ama nwyse adamlar yokmu su adamlar bi munzurluklari var eslik etmesi lazim yani bi haftasonu berabersiniz yani.
Aman ne yapayım. Sinirlendim esasen de neyse... Bunlarda irsi gece yatmak bilmez sabah kalkmak bilmezler. Oğlan da aksi gibi erken uyandırdı beni. Hiç babasına bulaşmaz. Beni uyandırır. Git babanı kaldır derim kaldırmaz. Garezi bana hep

Aynen ole karezi sanaymis gercekten rabbim yinede huzur mutluluk versin balim♥

Aynen bende ilçedeydim şimdi annemlerde falan uyuyamıyorum araba sesinden burda akşam 8 9 gibi hayat duruyor sokakta sabah 8 gibi başlıyor 6 sendedir buradayım iyi ki gelmişim diyorum
Ne güzel canım bende alışırım zamanla rahat ederim

Allah razı olsun canım. Burada bir haftadır acayip bir rüzgar var ya öyle böyle değil. Güneş çıkıyor sanıyorsun ki hava sıcak. Cami açınca yüzünün yarısı dönüyor
Bende hava sicak diye camlar acim kombiyi kısım diyom ama yok donuyom adeta burada gulkuk gulistanlil ama gel gelelim esiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…