- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #42.041
Günaydın tatlım ❤
Günaydın hanımlar
Ohh hayat sana güzel annişevde görümce var çıkıyorum anneme geliyorum burada da yiğenime bakıyorum hayat bana çok zor
Günaydon canım
Günaydın
Günaydın annelerin en tatlısıı
Günaydın balımmmm
Günaydın olsun herkese ☺
gnaydinn cnisii
Sorum hepinize hihihiGünaydınnnn çiçeklerimmm
Eşimin uyanmasını bekliyorum kahvaltıya kalkmadıSorum hepinize hihihi
Ne yapiyonuz bakim:)
temizlik yaptım kk de geziyom senSorum hepinize hihihi
Ayy kiyamam sana ya esinde demek çok yoruluyor kuzum ogretmendi demi esinde.Eşimin uyanmasını bekliyorum kahvaltıya kalkmadı
Oyumuzu kullandık geldik millette bi heyecan bi stres varkiSorum hepinize hihihi
Bende bi kahve yapim dedim dun yaptim temizlik bugun dinleniyom gel yorgunluk lahvesi içelim.temizlik yaptım kk de geziyom sen
Olur vallaBende bi kahve yapim dedim dun yaptim temizlik bugun dinleniyom gel yorgunluk lahvesi içelim.
Hakeden kazanir insallah kuzum bemde merak ediyorum bu sureci.Oyumuzu kullandık geldik millette bi heyecan bi stres varki
Yok öğretmen değil. Gece 4'te yatmıştır en erken. Öyle olunca sabah da kalkmıyor. Tamamen keyfi yorgunluktan ziyade.Ayy kiyamam sana ya esinde demek çok yoruluyor kuzum ogretmendi demi esinde.
Aynen hak eden kazansın inşallah. Kazasız gürültüsüz geçer inşallahHakeden kazanir insallah kuzum bemde merak ediyorum bu sureci.
Sağol kuzum içmii kadar oldumEki Görüntüle 2252697 Buyur balim afiyet olsun♥
Malatya da iki sandık görevlisi öldürülmüşAynen hak eden kazansın inşallah. Kazasız gürültüsüz geçer inşallah
Evet ya sabah eşim dedi üzüldüm sanki ortada ne var yaMalatya da iki sandık görevlisi öldürülmüş
Ya işte halk birbirine düştü nedir yani bu hırs anlamıyorum kiEvet ya sabah eşim dedi üzüldüm sanki ortada ne var ya
Valla ya akıl fikir versin rabbim bizim ora öyle kalabalık ki adım atacak yer yok.Ya işte halk birbirine düştü nedir yani bu hırs anlamıyorum ki
Bizim burası kasaba herkes birbirini tanıyor Allahtan saygı sevgi var rahat rahat gidip kullanıyoruz şehiri sevmiyorum o yüzdenValla ya akıl fikir versin rabbim bizim ora öyle kalabalık ki adım atacak yer yok.
yaaa canim benim kiyamam sana haklisin bemce hemde çok ama nwyse adamlar yokmu su adamlar bi munzurluklari var eslik etmesi lazim yani bi haftasonu berabersiniz yani.Yok öğretmen değil. Gece 4'te yatmıştır en erken. Öyle olunca sabah da kalkmıyor. Tamamen keyfi yorgunluktan ziyade.Biz kahvaltıyı yaptık valla keyfi bilir. Annem aramıştı sabah. Niye kocansiz yapıyorsun kahvtiyi diye sordu. Allah Allah dedim. Kalk çocukla ilgilen kahvaltıyı hazırla bir de herifin zevkini bekle. Ben çağırdım ister kalkar ister kalkmaz kimseyi nazlayamam dedim.
aminn canim amin de yeni duydum o olayı ya.Aynen hak eden kazansın inşallah. Kazasız gürültüsüz geçer inşallah
♥♥Sağol kuzum içmii kadar oldum
Bizim burada hen hemen ole kalabalık yer degil kasaba sankim gibi insallah sıkıntı çıkmaz.Bizim burası kasaba herkes birbirini tanıyor Allahtan saygı sevgi var rahat rahat gidip kullanıyoruz şehiri sevmiyorum o yüzden
Bende kasabadayımBizim burası kasaba herkes birbirini tanıyor Allahtan saygı sevgi var rahat rahat gidip kullanıyoruz şehiri sevmiyorum o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?