Balum ben ezogelin yaptım kv sağolsun börek yapmış eşimle gönderecekmis bugün bnden bukadar senin aklında ne var ☺
Benim bide 3 cesit suku yemek olcak illa bir ana sulu bide kuru bide has corba olcak kesin dusunmekden yoruldum tukettim dolabi hep zatin arayip dicem artik pratii bisi yapcam zaten isler sknti da idare ediyoz evdekilerle şükür.

Benim bide 3 cesit suku yemek olcak illa bir ana sulu bide kuru bide has corba olcak kesin dusunmekden yoruldum tukettim dolabi hep zatin arayip dicem artik pratii bisi yapcam zaten isler sknti da idare ediyoz evdekilerle şükür.
Abu masallah iyi düşünüyorsun kuzum masallah sana

Ben bugün bir puding yaptım kızlar eşim dışardan yaptırıp gelecek çok rahatım valla
Afiyet olsun kizlar ben aşırı bogaza dustum hersey ısıtıyor bu ara inceden yemedigim seyler bile ama idare ediyorum bubara adamada demiyom gecen bi tatli aliyimmi dedi yok hatay usulü al dedim ama tatlida istedi bogax saglamlasti herseyden ister oldu :)))

Sazan yapıyorum kuzum pratik falan değil ya temizle sarımsaklı sosunu yap derken mola verdim şimdi kızartacam
Daha bunun salatası var başlamadım
oo saka biana oda zor yani balikda kolay değil ama neguzel yemek hazir ahah ben dusunme asamalari :))
Yapmaya bende bayılırım öyle yemeye valla oh yarasın
Sagol kuzum♥
Abu masallah iyi düşünüyorsun kuzum masallah sana ♥
Bu ara aseren karilar gibi hersey ister oldu ama demiyom adamada :))

Kuzu gıı bişeymi var yoksamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…