- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #42.381
Aynı fikirdeyiz kuzumAlttan alttan da uzatabilirdin bebeğim sonra dolma sahibiyle telafi ederdik
Sende iyikivarsın kuzumOlsun bn gözümde canlandırdim iyiki varsın kuzum♥
Benim bide 3 cesit suku yemek olcak illa bir ana sulu bide kuru bide has corba olcak kesin dusunmekden yoruldum tukettim dolabi hep zatin arayip dicem artik pratii bisi yapcam zaten isler sknti da idare ediyoz evdekilerle şükür.Balum ben ezogelin yaptım kv sağolsun börek yapmış eşimle gönderecekmis bugün bnden bukadarsenin aklında ne var ☺
Tey teeyAynı fikirdeyiz kuzum
3 poset sardik birini ginderiyom sana ben arada cig cig sarip yedim eksi eksi ih misss :)))Alttan alttan da uzatabilirdin bebeğim sonra dolma sahibiyle telafi ederdik
Yapmaya bende bayılırım öyle yemeye valla oh yarasın3 poset sardik birini ginderiyom sana ben arada cig cig sarip yedim eksi eksi ih misss :)))
Öyle umut ediyorum
Abu masallah iyi düşünüyorsun kuzum masallah sanaBenim bide 3 cesit suku yemek olcak illa bir ana sulu bide kuru bide has corba olcak kesin dusunmekden yoruldum tukettim dolabi hep zatin arayip dicem artik pratii bisi yapcam zaten isler sknti da idare ediyoz evdekilerle şükür.
Oh en sevdiğim şey dışardan hazır gelen yemekBen bugün bir puding yaptım kızlar eşim dışardan yaptırıp gelecek çok rahatım valla
Oh oh misBen bugün bir puding yaptım kızlar eşim dışardan yaptırıp gelecek çok rahatım valla
Afiyet olsun kizlar ben aşırı bogaza dustum hersey ısıtıyor bu ara inceden yemedigim seyler bile ama idare ediyorum bubara adamada demiyom gecen bi tatli aliyimmi dedi yok hatay usulü al dedim ama tatlida istedi bogax saglamlasti herseyden ister oldu :)))Ben bugün bir puding yaptım kızlar eşim dışardan yaptırıp gelecek çok rahatım valla
oo saka biana oda zor yani balikda kolay değil ama neguzel yemek hazir ahah ben dusunme asamalari :))Sazan yapıyorum kuzum pratik falan değil ya temizle sarımsaklı sosunu yap derken mola verdim şimdi kızartacam
Daha bunun salatası var başlamadım
Sagol kuzum♥Yapmaya bende bayılırım öyle yemeye valla oh yarasın
Bu ara aseren karilar gibi hersey ister oldu ama demiyom adamada :))Abu masallah iyi düşünüyorsun kuzum masallah sana ♥
Komşuyla yapmışken sizin evede yapsaydınız keşke aradan çıkardı oda hemoo saka biana oda zor yani balikda kolay değil ama neguzel yemek hazir ahah ben dusunme asamalari :))
Sagol kuzum♥
Bu ara aseren karilar gibi hersey ister oldu ama demiyom adamada :))
Arada yapıyor sağolsunOh en sevdiğim şey dışardan hazır gelen yemek
Kuzu gıı bişeymi var yoksammAfiyet olsun kizlar ben aşırı bogaza dustum hersey ısıtıyor bu ara inceden yemedigim seyler bile ama idare ediyorum bubara adamada demiyom gecen bi tatli aliyimmi dedi yok hatay usulü al dedim ama tatlida istedi bogax saglamlasti herseyden ister oldu :)))
kiz cnm 9 bucuk aylik olduooy yerim yaa daha kucukmus cinsiyeti ne
evet bayadir emege dönüyodu ama gitmiyodu simdi biraz sürünmeyle karisik gidiyoOy yerim onu bentabi öperim kuzum ♥ maşallah maşallah yeni yeni mi imekliyor kuzum ♥
Allah bağışlasın kuzuyu ☺kiz cnm 9 bucuk aylik oldu
saol cnm bnm sen nasilsin bakalimAllah bağışlasın kuzuyu ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?