Komşuyla yapmışken sizin evede yapsaydınız keşke aradan çıkardı oda hem
ben kendime coktan sardim 6ti piset evde aksam hazirlar yalniz sararim kuzum. :))
Kuzu gıı bişeymi var yoksamm
bilemiyom ki ama dogumdan beri istahliim kuzu asiri yiyom
Bugün alışverişe gideceğiz ayaklarım geri geri gidiyor herşey çok pahalı
Bende oyuzden yanasmiyom :)

Herşeyin hayirlisi ama kızlar sonucum gelmedi doktor zaten gebe kalma dedi bide riskli suan aynı durum olabilirde korkuyom kizlar suan ryhen hazır degilim sonucuda gormeden icim rahat etmez

ben kendime coktan sardim 6ti piset evde aksam hazirlar yalniz sararim kuzum. :))
bilemiyom ki ama dogumdan beri istahliim kuzu asiri yiyom

Bende oyuzden yanasmiyom :)
Bende şimdi pişirdim yedik kurtuldum çok şükür. Eşim yok ama 2 kardeş anne baba derdim var akşama kadar çalıştıkları için 2 çocuklu 2 kocalı gibi oluyorum

Herseyin hayirlisi olmadiysada var dir bisi sukur halimize canm yas kac.
Hayırlısı böyleydi zaten çünkü birden kafayı yedi psikopata bağladı tehditler paranoyalar başladı nikah tarihini erkene aldı ben zor kurtardım kendimi ondan nişanı attım ortadan kayboldum hala ulaşmaya çalışıyor. 21 yaşındayım ben

Herifi bekliyom evde canım ne yapayımsen ne yapıyon askummmm
bende oturuyom adami bekliyor belki gecikcek yemek yapildi kkda takilmaca :) cocuk varmı balimm
Ayy allahim korumus erken farkina varip rabbim kurtardi sizi iyiki evlenmemissin yasinda genc zaten insallah ulasamazda bende 22 yasindayim. Girmedim daha

2 tane prensesim var teyzesi

Pekte erken değil aslında 2 yıl sonra farkına vardım kaç defa nikâhı reddettim neler neler en son kaçtım işte. Yakınmış yaşımız senin çocuk falan var mı :)

2 tane prensesim var teyzesi
masallah o perenseslere allah bagislasin op onlari ♥♥
Pekte erken değil aslında 2 yıl sonra farkına vardım kaç defa nikâhı reddettim neler neler en son kaçtım işte. Yakınmış yaşımız senin çocuk falan var mı :)
Iyi ya kurtulmussun sen dikkat et yine neler görüyoruz zaten ben 5yil evli çocuk yok 3dusuk oldu 6ay öncede bir kayip verdim 1ay yasadi kuvezde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…