- 18 Mart 2019
- 805
- 1.264
- 33
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #42.421
Çok üzgünüm bir gün çok iyi bir anne olacağına eminim rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahmasallah o perenseslere allah bagislasin op onlari ♥♥
Iyi ya kurtulmussun sen dikkat et yine neler görüyoruz zaten ben 5yil evli çocuk yok 3dusuk oldu 6ay öncede bir kayip verdim 1ay yasadi kuvezde.
Aynen hersey allahdan gelen şükür halimize.Çok üzgünüm bir gün çok iyi bir anne olacağına eminim rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Öperim teyzesimasallah o perenseslere allah bagislasin op onlari ♥♥
Iyi ya kurtulmussun sen dikkat et yine neler görüyoruz zaten ben 5yil evli çocuk yok 3dusuk oldu 6ay öncede bir kayip verdim 1ay yasadi kuvezde.
Canim bebegimden kan alındı genetige gitti riskli cikti birdaha olabilir dedi doktor ama bellki cocugun kendo genimdede plabikir dedi bozdende kan alındı bekliyorum suan esimle benden alinan kan genetikde.Öperim teyzesi
Kayıpların için cok üzüldüm canım.Allahım kucagına almayı nasip eder inşallah kuzum peki sebeplerini arastırdın mı özel olmazsa öprenebılır mıyım.benim ablamda 5 düşükten sonra anne oldu
Allah yardımcın olsun.Canim bebegimden kan alındı genetige gitti riskli cikti birdaha olabilir dedi doktor ama bellki cocugun kendo genimdede plabikir dedi bozdende kan alındı bekliyorum suan esimle benden alinan kan genetikde.
Amin canim allah razi olsun.Allah yardımcın olsun.
İnşallah allahım nasip eder sana çifter çifter
Gittik geldik şükürben kendime coktan sardim 6ti piset evde aksam hazirlar yalniz sararim kuzum. :))
bilemiyom ki ama dogumdan beri istahliim kuzu asiri yiyom
Bende oyuzden yanasmiyom :)
Kuzum rabbim inşallah bidaha aynı acıyı yasatmasin insallah bidahaki gebeliğin sağlıklı olurCanim bebegimden kan alındı genetige gitti riskli cikti birdaha olabilir dedi doktor ama bellki cocugun kendo genimdede plabikir dedi bozdende kan alındı bekliyorum suan esimle benden alinan kan genetikde.
bkzde arada oluyor orda çıkıyor bazen acele ettiriyor liste yap dusunme falan başlıyor tartisma sonra:))Gittik geldik şükürher alışverişe çıkmadan tartışma çıkıyor eşimle yine burnumdan geldi bundan sonra ben liste yapacağım kndi gitsin alsın
Aminn allah razı olsun petegim♥Kuzum rabbim inşallah bidaha aynı acıyı yasatmasin insallah bidahaki gebeliğin sağlıklı olur♥
Kimeeee kizzzz hayırdır
Kuzum annem♥
Marketimiz var bizim 4 yıl önce orada bir firmacı vardı sohbet ederdik ama sevgilim vardı benim numaramı vermemiştim.Kimeeee kizzzz hayırdır
Herşeyin hayırlısı kuzum benimHerşeyin hayirlisi ama kızlar sonucum gelmedi doktor zaten gebe kalma dedi bide riskli suan aynı durum olabilirde korkuyom kizlar suan ryhen hazır degilim sonucuda gormeden icim rahat etmez
Yasi buyuk gibi acaba ayyyy bende heyecan yaptım kiz kismet geliyor mu yoksamm.Marketimiz var bizim 4 yıl önce orada bir firmacı vardı sohbet ederdik ama sevgilim vardı benim numaramı vermemiştim.
2 gün önce gittim şimdi şef olmuş bizimkilerle iş yapacaklar bi baktım o. Oda dondu kaldı 2 dakika annemi bile görmedik yani kalakaldık öyle.
Dün anneme yardim etmiş yüklü mal gelmişti babam şehir dışındaydı bende anneme yemek götürecektim işleri bitince beni beklemiş belli 1 saat orda kalmış.
Aklımdan çıkaramıyorum birdaha ne zaman denk geliriz markette kalsam mi acaba evlenmiş midir 4 yıl geçti ama yüzük yoktu kafamda deli sorulaaaaar
Ne yemek pisirdin bakem.Herşeyin hayırlısı kuzum benim
Dışardan getirdi balım demiyim simdi canı çeken hamiş falan olurNe yemek pisirdin bakem.
30 lu yaşlardadır şuan tahminenYasi buyuk gibi acaba ayyyy bende heyecan yaptım kiz kismet geliyor mu yoksamm.
1ekmek taze fasulye koyup icine ayran yapip yedim ben oturup adamda gec gelcek tokum suan ahaha hiç birşey cekmiyor canim sagol kuzum acken oluyor arada doyurunca geciyor sukur :)) tarihi hatirlamiyom gunumu unuttum subatin 28 di 30 mu ney aklima gelmiyor ki. Suoe eder oldum bian ama.Dışardan getirdi balım demiyim simdi canı çeken hamiş falan olur
Bende heyecan yaltim bak inşallah hayırlı olur havada ask kokusu var desene benim de eşimle 10 yaş var hemen hemen 31 yaşında.30 lu yaşlardadır şuan tahminen
O karşıma çıkmadan falımda R harfi çıkıyordu birden hayatına girecek falan diye. Bugünde E çıktı tamam fala inanma falsızda kalma ama çocuğun adı Emre başka harf kalmıyo ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?