- 18 Mart 2019
- 805
- 1.264
- 33
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #42.441
Eveeet kokular bana da geliyorrr :)1ekmek taze fasulye koyup icine ayran yapip yedim ben oturup adamda gec gelcek tokum suan ahaha hiç birşey cekmiyor canim sagol kuzum acken oluyor arada doyurunca geciyor sukur :)) tarihi hatirlamiyom gunumu unuttum subatin 28 di 30 mu ney aklima gelmiyor ki. Suoe eder oldum bian ama.
Bende heyecan yaltim bak inşallah hayırlı olur havada ask kokusu var desene benim de eşimle 10 yaş var hemen hemen 31 yaşında.
Zorluklar her evlilikte yasiyorsun olginluk yasta degil başta esim beni ben onu tamamladik her evlilikde olan sorunlar da okuyor ama onlarda tuzu biberi ufak seylerdende pire yakmak olmaz ben hiç yaşı buyuklugune aldirmadim zaten milyon tipli 25 gözüküyor ama egerki gönüller birse erkegin yasi önemli değil ideal o yaşta olgun olmasi önemli.Eveeet kokular bana da geliyorrr :)
Bende diyorum acaba sıkıntı olur mu diye siz mutlu musunuz sorun oluyor mu yaş farkı
Maşallah sizeZorluklar her evlilikte yasiyorsun olginluk yasta degil başta esim beni ben onu tamamladik her evlilikde olan sorunlar da okuyor ama onlarda tuzu biberi ufak seylerdende pire yakmak olmaz ben hiç yaşı buyuklugune aldirmadim zaten milyon tipli 25 gözüküyor ama egerki gönüller birse erkegin yasi önemli değil ideal o yaşta olgun olmasi önemli.
Denk gelirsen eger konuşursun uz inşallah numara alma Şansın olur bi kapi aciliyor galibada:)Maşallah size
Benim gördüğüm adamda olgundu konuşması duruşu o hoşuma gitti zaten 4 yıl önce biraz daha çocuksuydu. Ay ben çok hoşlandım galibaaaa denk gelmem lazım bidaha
Ben istemem kız eşek gibi o adım atacakDenk gelirsen eger konuşursun uz inşallah numara alma Şansın olur bi kapi aciliyor galibada:)
Eee yani ole olcakda imsallab yani verirsiniz numaralar ahaha bekardir inşallah sen ozaman ara ara yokla oralari:)))Ben istemem kız eşek gibi o adım atacak
Ay bide o vardı dimi evlide çıkabilir 2 defa sevgilim evli çıktı benim böyle pislik çok valla gebertirim buda yalan söyleyip evli çıkarsaEee yani ole olcakda imsallab yani verirsiniz numaralar ahaha bekardir inşallah sen ozaman ara ara yokla oralari:)))
Busefer gönlünün prensi budur çıkmaz ins.Ay bide o vardı dimi evlide çıkabilir 2 defa sevgilim evli çıktı benim böyle pislik çok valla gebertirim buda yalan söyleyip evli çıkarsa
İnşallah bakalım hayırlısı sen napıyorsun hayatım geldi mi eşinBusefer gönlünün prensi budur çıkmaz ins.
Gelse çıkardım çoktan bi ekmek yedim fasulyeyle adam gec gelcekmis ayranla sistu karnim:)TE="KutsalI, post: 59448176, member: 935137"]
İnşallah bakalım hayırlısı sen napıyorsun hayatım geldi mi eşin
Kız sen oturup düzgünce yeseydin keşkeGelse çıkardım çoktan bi ekmek yedim fasulyeyle adam gec gelcekmis ayranla sistu karnim:)
Ekmegin içine koydum taze fasulye bir ekmek dusun 3 4 ayranla yedim sence doymamismiyimdir:)) kilo aliyom durmadan dogumdan sonra oldu bu iştah.Kız sen oturup düzgünce yeseydin keşke
Maşallah ben atıştırdın ayranla geliştirdin sandım kız sen baya baya gömmüşsünEkmegin içine koydum taze fasulye bir ekmek dusun 3 4 ayranla yedim sence doymamismiyimdir:)) kilo aliyom durmadan dogumdan sonra oldu bu iştah.
Aynn kuzum bizde liste yap hadi oyalanma alış veriş sırasında çok yavassin al çıkalım derbkzde arada oluyor orda çıkıyor bazen acele ettiriyor liste yap dusunme falan başlıyor tartisma sonra:))
Aminn allah razı olsun petegim♥
Maşallah ben atıştırdın ayranla geliştirdin sandım kız sen baya baya gömmüşsünEkmegin içine koydum taze fasulye bir ekmek dusun 3 4 ayranla yedim sence doymamismiyimdir:)) kilo aliyom durmadan dogumdan sonra oldu bu iştah.
Ayni bide bisi alim sen lazim planlari al der bode suda yok der aa evet onuda al derim hemen kizar listen yok çıkıyoz mlml der:)))Aynn kuzum bizde liste yap hadi oyalanma alış veriş sırasında çok yavassin al çıkalım der
Heyt maşallah desene herifin maaşı bnim mideyeMaşallah ben atıştırdın ayranla geliştirdin sandım kız sen baya baya gömmüşsün
Ahahah inanmıyorum herkes böyle ozamanAyni bide bisi alim sen lazim planlari al der bode suda yok der aa evet onuda al derim hemen kizar listen yok çıkıyoz mlml der:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?