- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #43.101
tesekkur ederimHayırlı uğurlu olsun
Yok kız beğendiğim bir şey var deyip direk para isterim adam zaten krizlerde sizinle çok konuşuyorum diyekizz ne dicen bana prolukmu al
dimii astsolist gibiBa-yıl-dım beybisi kırmızı halıdaki yıldızlar gibisiniz maşallah
benimki kiziyo sil diyo ama takmiyomYok kız beğendiğim bir şey var deyip direk para isterim adam zaten krizlerde sizinle çok konuşuyorum diye
Bu negüzel söz teşekkür ederim ballı lokmanm darısı basınaBa-yıl-dım beybisi kırmızı halıdaki yıldızlar gibisiniz maşallah
Az ötede konuşsunlarbenimki kiziyo sil diyo ama takmiyom
İnşallah canım benim kedime de yakışır demi kırmızı kırmızıBu negüzel söz teşekkür ederim ballı lokman darısu basına
Yakışır tabiiiiisiiiiiiiiiİnşallah canım benim kedime de yakışır demi kırmızı kırmızı
Gelince gidemiyorum diye bu aralar girmiyorum. Sınavdan sonra bol bol geleceğim
en guzeli benimki bazen sigara icmeye mutfaga gidiyo hemen sarilyom tele gelince hemen arkaya gizliyomAz ötede konuşsunlarben bazen tuvalette yazıyorum
Bak onu yapmadım yapayım bizim ki de mutfakta içer gerçi artık balkona transfer olduen guzeli benimki bazen sigara icmeye mutfaga gidiyo hemen sarilyom tele gelince hemen arkaya gizliyom
Allah kolaylık versinGelince gidemiyorum diye bu aralar girmiyorum. Sınavdan sonra bol bol geleceğim❤
Aminn çok teşekkür ederim Rabbim hepimize kolaylıklar versin inşallahAllah kolaylık versin
yazin balkon kisin mutfak önceden icerdi odada hic takmazdi hamileyken bile kiz dogduktan sora icmiyo iste beni dusunen kimBak onu yapmadım yapayım bizim ki de mutfakta içer gerçi artık balkona transfer oldu
pisi pisi severim onu ben cok cokİnşallah canım benim kedime de yakışır demi kırmızı kırmızı
Yok annem nerde düşünen olacakyazin balkon kisin mutfak önceden icerdi odada hic takmazdi hamileyken bile kiz dogduktan sora icmiyo iste beni dusunen kim
Yok kuzum henüz sahiplenmedik ama yazın Van a gidince evlat alacazpisi pisi severim onu ben cok cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?