- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #43.081
İyiyim Kuzum benim şükür tvye bakıyorum acıktım ne yesem diye düşünüyorum vallaNasılsın gülüm.
Ask olsun :))Aman dikkat et hasta olup ozletme kendini yoksam kimlen konuşurum ben kimse yok bak :))))
hee unuttum ben oni ama yinede ekledim :)))) gelince yazar:)
Sen ne düşünüyon:)))
Kızçelerim gönül kalmaktan yana ama hormonlar gözlerime hükmediyor resmenuyu didiiimm
balbocuuu @adel8893 @melankolimm Pembeemzik @Rumeysa___ @Reyyan__ Blue_Peri @kahvesevmemben @hizuran @Hannaz @minik kalp0753 U Ufukta_bebek @imzaben mahperi hatun @2014prenseslerim2015 @ebiharihem balbocuuu Tulparr @imzaben @adel8893 @Finr @Ada duru @AnneAslan @gurtmingotam Tulparr Umutlu Anne Bekleyiste @KutsalI @BlueCape uyuyun canlar öptüm:)
Hormonlarını yiyim gııı git yat senKızçelerim gönül kalmaktan yana ama hormonlar gözlerime hükmediyor resmen
saol balim benim darisi sana diyelim
Canımmm iyi gecelerbalbocuuu @adel8893 @melankolimm Pembeemzik @Rumeysa___ @Reyyan__ Blue_Peri @kahvesevmemben @hizuran @Hannaz @minik kalp0753 U Ufukta_bebek @imzaben mahperi hatun @2014prenseslerim2015 @ebiharihem balbocuuu Tulparr @imzaben @adel8893 @Finr @Ada duru @AnneAslan @gurtmingotam Tulparr Umutlu Anne Bekleyiste @KutsalI @BlueCape uyuyun canlar öptüm:)
İyi gecelerBen uyuyordum tam bi bakasım geldi hade ben uyuyorum size iyi geceler
ben seni yanliz birakmam merak etme hastada olsam gekirim benAman dikkat et hasta olup ozletme kendini yoksam kimlen konuşurum ben kimse yok bak :))))
Size deİyi geceler
İnşallahhh bu ay kocamdan doğum günü hediyesi olarak mı istesemsaol balim benim darisi sana diyelim
Hayırlı uğurlu olsunsaol balim benim darisi sana diyelim
Teşekkür ederim fıstığım havalı olmuşmuyuz
Yeme teyzesi ya zaten zar zor yapıyoruzHormonlarını yiyim gııı git yat sen
kizz ne dicen bana prolukmu alİnşallahhh bu ay kocamdan doğum günü hediyesi olarak mı istesem
Ooyy yemiyim öpim öpimYeme teyzesi ya zaten zar zor yapıyoruz
Ba-yıl-dım beybisi kırmızı halıdaki yıldızlar gibisiniz maşallahTeşekkür ederim fıstığım havalı olmuşmuyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?