- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #43.141
Başın sağ olsun canım evde bir nefes oluyorlar kolay mı kaybetmekhimm bnmde 2 tane vardi birine okadar bagliydimki gelir yanimda yatardi. araba ezdi kacgun aglamisdim mafolmusdum resmen hala özlüyorum onuu
Sorma canim,surekli Ankara'ya gelip gidiyoruz,biliyorsun bebegimin tetkikleri oluyo. Sen nasilsin,napiyosun balim...Ya sitenin yeni formatindan hoslanmadim,giresim gelmiyoNerelerdesin sen bakemmmm
Allahım hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin hem sana hem de bütün isteyenlere inşAllahCatlatma iğnesi vuruldum da canım
hayvanlar bebek aşigi zaten ben istedimde esim istemedi kil agzina gidermiss manyahhBaşın sağ olsun canım evde bir nefes oluyorlar kolay mı kaybetmekbende bebek olursa evde bir hayvanla büyümesini istiyorum
Durumlar nasil temiz çıkmıştı galiba suruyormu halen sknti bende biraz goremedim ama alistim kuzum alisamam saniyordum ama alisiliyormus.Sorma canim,surekli Ankara'ya gelip gidiyoruz,biliyorsun bebegimin tetkikleri oluyo. Sen nasilsin,napiyosun balim...Ya sitenin yeni formatindan hoslanmadim,giresim gelmiyo
Aynen ya etikt ediyom yine onu acaba esimi ogrendi ne biliyor muydu bilmiyormuydu bilemedim hatirlamiyom ama yogundu galiba bisimi oldu.Senden Gelen yok ya giti gelmiyo arrik
Aminn allah razi plsun ♥Allahım hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin hem sana hem de bütün isteyenlere inşAllah
Gece kuşusun yineDurumlar nasil temiz çıkmıştı galiba suruyormu halen sknti bende biraz goremedim ama alistim kuzum alisamam saniyordum ama alisiliyormus.
Bende meraktayım valla kızlaryaSenden Gelen yok ya giti gelmiyo arrik
bnde merak ediyorum.Aynen ya etikt ediyom yine onu acaba esimi ogrendi ne biliyor muydu bilmiyormuydu bilemedim hatirlamiyom ama yogundu galiba bisimi oldu.
bianda kayboldu cok guzeldi sohbetimizBende meraktayım valla kızlarya
Evet ay gidip bi konuşmalarımıza bakimyaaa iyiydik ilk tanışmalarımızbianda kayboldu cok guzeldi sohbetimiz
bubara benim gibi sık goren varmıdır acep ahahahGece kuşusun yine
Bi gelip bişiler dese numarasi olan varmı dirki.bnde merak ediyorum.
nerden bulcan kiz onu cok geride kalmisdir ama superdi cocuklugmuzu flan konusmusduk hatirladinmiEvet ay gidip bi konuşmalarımıza bakimyaaa iyiydik ilk tanışmalarımız
Tatlı anneye tatlı geceler olsunbalbocuuu @adel8893 @melankolimm @Pembeemzik @Rumeysa___ Reyyan__ Blue_Peri @kahvesevmemben @hizuran @Hannaz @minik kalp0753 U Ufukta_bebek @imzaben @mahperi hatun @2014prenseslerim2015 @ebiharihem balbocuuu @Tulparr @imzaben @adel8893 @Finr @Ada duru @AnneAslan @gurtmingotam @Tulparr @Kutsalll Enerjiii @KutsalI @BlueCape uyuyun canlar öptüm:)
bilmem yoktur heraldebubara benim gibi sık goren varmıdır acep ahahah
Bi gelip bişiler dese numarasi olan varmı dirki.
Gecen ay olan temiz cikmisti evet ( masaallah hafizana kuzu)..Bu ay olanin bi kismi yarin cikacak,diger kismi cok daha gec. İnsaallah temiz cikar hepsi. Sen iyi misin,napan?Durumlar nasil temiz çıkmıştı galiba suruyormu halen sknti bende biraz goremedim ama alistim kuzum alisamam saniyordum ama alisiliyormus.
Hatırlamammı bulmaya calışcam yaa okuyacam senle cekilmelerimizi filan ah ahhnerden bulcan kiz onu cok geride kalmisdir ama superdi cocuklugmuzu flan konusmusduk hatirladinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?