- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #43.121
aynen icdikleri yetmiyomus gibi yanimizda iciyolar ayda 300 400 zikimina gidiyoYok annem nerde düşünen olacakbizde kavga dövüş mutfağa gittik ama bu aylar önemli benim için donarak içsin banane
Teşekkürler darısı basına cancagazımPro uyelikler hayırlı olsun kızlar❤ sana kırmızı çok yakısıyooor
valla bugun erken çaldı kapimi bu uyku aaaa simdi gordumbalbocuuu @adel8893 @melankolimm @Pembeemzik Kara_gozlum @Reyyan__ Blue_Peri @kahvesevmemben @hizuran @Hannaz @minik kalp0753 U Ufukta_bebek @imzaben @mahperi hatun @2014prenseslerim2015 @ebiharihem balbocuuu @Tulparr @imzaben @adel8893 @Finr @Ada duru @AnneAslan @gurtmingotam @Tulparr @Kutsalll Enerjiii @KutsalI @BlueCape uyuyun canlar öptüm:)
alin tabi pisi evlat candirYok kuzum henüz sahiplenmedik ama yazın Van a gidince evlat alacaz
ya bana ya banaaPro uyelikler hayırlı olsun kızlar❤ sana kırmızı çok yakısıyooor
cukulat varsa sur ekmege bende yemek cay tatli derken bu saat oldu adam uyudu bende mutfağı topluycam tüm usendim:))İyiyim Kuzum benim şükür tvye bakıyorum acıktım ne yesem diye düşünüyorum valla.sen nasılsın bakiim
yok kuzm hasta olmasin diye yoksam kocamansiniz kalbimde yeriniz ilessin çabuk :)))Ask olsun :))
hayırlı geceler pamugum.Ben uyuyordum tam bi bakasım geldi hade ben uyuyorum size iyi geceler
♥♥
perimm benimmm mucksssCanımmm iyi geceler
yirim yirimn seniiiben seni yanliz birakmam merak etme hastada olsam gekirim ben
biliyom kuzum sakadan yaziyomki uyuyorlarmi acep kankis♥Uyuyun yazmissin kanka ne yazaydim
Hayırlı geceler kuzumPro uyelikler hayırlı olsun kızlar❤ sana kırmızı çok yakısıyooor
sen soluyunce farletim artik tatlis beni nasil seviyosa başa sona heryere kondurmussvalla bugun erken çaldı kapimi bu uyku aaaa simdi gordumbalbocuu 2kez yazmissin kısmetlim benim
Eşim ağrı lı kuzum teyze falan hepsi Van da bide biraz daha uysal bir ırk diye istiyorumalin tabi pisi evlat candirniye ozellikle van kuzu sen vanlimisin
Aaaa sen de pro olmuşsunya bana ya banaa
Neysem dayanamıyorum sana öyle olsuncukulat varsa sur ekmege bende yemek cay tatli derken bu saat oldu adam uyudu bende mutfağı topluycam tüm usendim:))
yok kuzm hasta olmasin diye yoksam kocamansiniz kalbimde yeriniz ilessin çabuk :)))
hayırlı geceler pamugum.
♥♥
perimm benimmm mucksss
yirim yirimn seniii
biliyom kuzum sakadan yaziyomki uyuyorlarmi acep kankis♥
Hayırlı geceler kuzum
senide etiketlemeyi unutmam kuzum uyu uyuma sohbete davet ediyom gülüm.valla bugun erken çaldı kapimi bu uyku aaaa simdi gordumbalbocuu 2kez yazmissin kısmetlim benim
Hepinizin yeri ayni suramda ahanda sojbet etmek sizlen sahame yaniiisen soluyunce farletim artik tatlis beni nasil seviyosa başa sona heryere kondurmuss
himm bnmde 2 tane vardi birine okadar bagliydimki gelir yanimda yatardi. araba ezdi kacgun aglamisdim mafolmusdum resmen hala özlüyorum onuuEşim ağrı lı kuzum teyze falan hepsi Van da bide biraz daha uysal bir ırk diye istiyorum
hiiihhsenide etiketlemeyi unutmam kuzum uyu uyuma sohbete davet ediyom gülüm.
Hepinizin yeri ayni suramda ahanda sojbet etmek sizlen sahame yaniii
hayırlı geceler pamugum.kizlar ben kacar ukum gelir
Yarasin sana kuzum ben sisim kiz gec yedik zatinn adam gec geldi ellerine sağlık♥Neysem dayanamıyorum sana öyle olsun, sürdüm bile valla yarım ekmek hemide sanki AC bıraktılar isteyen varsa paylaşabilirim
Hayirli geceler beybisi
Tamm tamm gönlümün sultani♥♥♥hiiihh
Nerelerdesin sen bakemmmmHayirli geceler beybisi
ben ayriii ❤Tamm tamm gönlümün sultani♥♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?