- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #43.781
Teşekkürler tatlışım inşallah sağlıkla ilerler şuan keseyi görmek için sabırsızlanıyorumAyyyyy kizzz çok sevindim hadi gözün aydin canimmm♥♥♥♥
Oh oh yarasın bebiseDaha çok küçük canım 4+1 iz bugünerken haber verdi biz eşimle oturup çay içmeye bayılıyoruz o olmasa günde 3-4 bardak anca içiyorum şim paso su içiyorum
Şimdiden afiyet olsun güzel annemben daha yemedim ohhhh
ayyyy ilk asamayi geçtik desene.
Tadina baktim ama keyifle yemedim herof gelmedi daha.
Evvet gelsin ikinci aşamaben daha yemedim ohhhh
ayyyy ilk asamayi geçtik desene.
Tadina baktim ama keyifle yemedim herof gelmedi daha.
insallah o gerçek mucizeyode gorursun bebeğim. 2 haftaya cikar kese net benelde gözükür 7 8 haftalikdada.Teşekkürler tatlışım inşallah sağlıkla ilerler şuan keseyi görmek için sabırsızlanıyorum
Şimdiden afiyet olsun güzel annem♥
Sagol anne sanada afiyet olsun benim minnagim napiyor.Şimdiden afiyet olsun güzel annem♥
Evet canım ilk bebek olacak ama tahliksiz gebelikler geçirdim ilk defa iyi başladıkOh oh yarasın bebiseilk çocuk demi canım kaç yıllık evlisin ♥ insallah hamileliğin çok rahat geçer bulantisiz ağrısız tadını cikarirsin kuzum ♥
Bizde kese için karından bakmayacaklar canım perşembe günü vajinal ultrasona alacakmış doktorinsallah o gerçek mucizeyode gorursun bebeğim. 2 haftaya cikar kese net benelde gözükür 7 8 haftalikdada.
Hadi busefer turunur minnagim♥Evet canım ilk bebek olacak ama tahliksiz gebelikler geçirdim ilk defa iyi başladıkiki yıllık evliyim canım
Geçmiş olsun canım benim, Allah'ım şifa versinNe yapim eve yeni geldim annemin kolunda lif yırtılması olmuş hareket ettirmemesi lazımmış gittim yemek bulaşık falan yeni geldim evesen napıon
Günde 1 bardak çay ve kahve içebilirsin kuzum. Bende icmistim❤Hoş buldum kuzumafiyet şeker bal olsun ben içmiyorum şimdilik hamilelik başlangıcı diye benim yerimde hüplet
Karindan niye bakmiyor kuzum ben yeni gebelere onermiyom vajinal ya bende ikinci dusukde surekli bakti alttan halam kızdı yeni olan hamilelikde altan zorluyor dedi ama nasip yanidw o işler benim son 5 haftada karindan gözüktü kese.Bizde kese için karından bakmayacaklar canım perşembe günü vajinal ultrasona alacakmış doktor
Ay insallah sağlıkla gelir inşallahEvet canım ilk bebek olacak ama tahliksiz gebelikler geçirdim ilk defa iyi başladıkiki yıllık evliyim canım
İnşallahhh bi tanem yaHadi busefer turunur minnagim♥
Demi ya eskimedik daha yolun başındayızAy insallah sağlıkla gelir inşallah♥ çok sevindim canımbnde iki yıllık evliyim çiçeği burnunda olmasa da elinde gelinleriz biz
Sağol bitanem oda ağlayıp duruyo karnı da tok anlamıyorum kiSagol anne sanada afiyet olsun benim minnagim napiyor.
Aslında doktorum birşey demedi kuzum ben demir ilacı kullanıyorum kafein demir bağlamını etkiliyor diye içmeye pek yanaşmıyorumGeçmiş olsun canım benim, Allah'ım şifa versin
Günde 1 bardak çay ve kahve içebilirsin kuzum. Bende icmistim❤
Aynn öyle kuzum eskimeyen gelinleriz bizDemi ya eskimedik daha yolun başındayızsende var mı bebiş
Benim 5 kimyasal 1 dış gebeliğim oldu canım tedbirli olmak adına kontrollerim sıkı yapılıyorKarindan niye bakmiyor kuzum ben yeni gebelere onermiyom vajinal ya bende ikinci dusukde surekli bakti alttan halam kızdı yeni olan hamilelikde altan zorluyor dedi ama nasip yanidw o işler benim son 5 haftada karindan gözüktü kese.
Ilk başlarda bi kaç gün bende içmedim, baktım olmuyor. Günlük 1 bardak çay 1 bardak kahve içmeye başladım.Aslında doktorum birşey demedi kuzum ben demir ilacı kullanıyorum kafein demir bağlamını etkiliyor diye içmeye pek yanaşmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?