Kız bu duyguyu ben uzun zamandır yaşamamıştım eski nişanlıma bile böyle hissetmedim çok tatlı çok güzel geliyor
Bak işte herşeyde var bir hayır o zaman numaranı vermiş olsaydın şuan böyle hissetmeyecektin bence biraz daha uzak kalın daha çok çoğalacak aşkınız

Bak işte herşeyde var bir hayır o zaman numaranı vermiş olsaydın şuan böyle hissetmeyecektin bence biraz daha uzak kalın daha çok çoğalacak aşkınız
Müşteri geldi sigara sordu ben öneriyordum lafa girdi kendisi konuştu önerdi ben bi tane çıkardım bunu deneyin dedim gözümün içine bakıyor sonra sustum ben böyle minik minik bakışmalar oldu kıskanç birine benziyor ama

Yaaa sahiplenmişşşş bak işteee ayy çok mutlu oldumm

Hoş geldin kızlar bende geldim napıyorsunuz bakem
Hoşgeldin canim bemde hosgeldim ahah napiyon bakem bem yemekler yaptim oturuyom sen.
Ne yapim eve yeni geldim annemin kolunda lif yırtılması olmuş hareket ettirmemesi lazımmış gittim yemek bulaşık falan yeni geldim eve sen napıon
Geçmiş olsun kuzum ya kiyamam ben anneme allah yardımcısı olsun tez ilesir. Ins kuzum.
Ne kinustunuz evlimi bekarmi öğrendinmi kuzum oda baktimi aşkla. Ben sendende heyecan yaptım heral ahaha

Ahaha aşıksın sen aşıksın arkadaş hakkında hayirlisi olsun canım benim

Galiba bekar yüzük falan yok arayan bir kadın yok galiba aşkla baktıııı

Geçmiş olsun canım
Sağol canım
Sağol balımm
Hadi hayırlısı bakalım yarın olacak

Hoş buldum kuzum afiyet şeker bal olsun ben içmiyorum şimdilik hamilelik başlangıcı diye benim yerimde hüplet
Amanın hamilemisin sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım benim kıyamadım şimdi tmm senin için hupletirim

Amanın hamilemisin sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım benim kıyamadım şimdi tmm senin için hupletirim
Daha çok küçük canım 4+1 iz bugün erken haber verdi biz eşimle oturup çay içmeye bayılıyoruz o olmasa günde 3-4 bardak anca içiyorum şim paso su içiyorum

Hoş geldin balım bnde geldim yemekler yendi çay koydum birazdan sıcak sıcak içerim canım deli gibi çay istiyor
ben daha yemedim ohhhh
Galiba bekar yüzük falan yok arayan bir kadın yok galiba aşkla baktıııı
ayyyy ilk asamayi geçtik desene.
Hos buldum canımın içi ♥ naptın yedinmi makarnayı
Tadina baktim ama keyifle yemedim herof gelmedi daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…