nasıl galibaaa çok mu ıkındın
Sürekli kabizim sürekli çok ıkınmak zorunda kalıyorum yoksa yapamıyorum. Tuvaletim olduğu halde yapamıyorum, bu sefer çok da zorlamamıştım, ama bi garip hissettim kendimi ıslaklık oldu bir anda. Kanın resmen icimden aktığını hissettim

Hemen git bu ciddi bise canım acile gitseydin yaa kiz niye ağlıyorsun

Hemen git bu ciddi bise canım acile gitseydin yaa kiz niye ağlıyorsun

Sınavıma 1 hafta kaldı ameliyat falan derse sınavdan kalırım. 1 sene uzar bayilmadigim sürece gidemem ben de zaten sınav var diye sinirlendim. Bir yandan da yaramdan kanıma mikrop girer mi diye korkuyorum eşime bile tam açıklamadım zorla hastaneye götürmesin diye

Canım sinavi falan bırak şimdi kimse seni zorla ameliyat etmez belki çatlak falan yoktur başka bisedir ihmal edilmez böyle bişe devam ederse bir sağlık ocağına git söyle en azından

Noldu kuzum geç gördüm

Canım sinavi falan bırak şimdi kimse seni zorla ameliyat etmez belki çatlak falan yoktur başka bisedir ihmal edilmez böyle bişe devam ederse bir sağlık ocağına git söyle en azından
Açık kırmızı kandı kuzum. Bağırsak hastalıklarında mesafe uzadıkça kan siyahlaşır. Benimki direk damardan çıktığı gibiydi. Çıkışa yakın bir yerde sorun var hemoroidim de yok ki o yuzden aklıma yırtık geldi

Noldu kuzum geç gördüm
Sorma kuzum dün birden kan geldi, yukarda anlattım zaten uzun uzun korkup buraya yazmıştım herkes uyumuştu. Ben de bayağı korktum ağladım falan. Sabaha kadar oturdum bekledim. Kan kesildi ben de uyudum

Demek çok zorladıysan kendini Allah korusun makat çatlağı oldu ay yaa nerden çıktıki simdi ağrı falan varmi canım

Demek çok zorladıysan kendini Allah korusun makat çatlağı oldu ay yaa nerden çıktıki simdi ağrı falan varmi canım
Çok az bir ağrı var, ince bir sızı şeklinde. Ben neredeyse eminim çatlak olduğuna, çünkü ağrı tam dik bir şekilde, yan taraflarında hiç ağrı yok. Bir çizgi halinde ağrıyor.

Çok zorlamışım heralde öyle iste kuzum , sen nasılsın napıyorsun. Aranız nasıl

Çok az bir ağrı var, ince bir sızı şeklinde. Ben neredeyse eminim çatlak olduğuna, çünkü ağrı tam dik bir şekilde, yan taraflarında hiç ağrı yok. Bir çizgi halinde ağrıyor.
Ayy üzüldüm valla ya ben bir ara bir ilaç kullanıyordum böyle bir yan etkisi varmış nasıl acı çektim anlatamam çok rahatsız edici bir histi derhal bıraktım Allah korusun inşallah öyle bir şey değildir ama esinlede paylaş iyi çalıştıysan diğer sinava girersin yada ameliyat deseler bile sınava girer öyle olursun bir şekilde canım aman diyim ihmale gelmez

Çok konu var daha konularımı bitiremedim kuzum

Çok zorlamışım heralde öyle iste kuzum , sen nasılsın napıyorsun. Aranız nasıl
Bende sınava hazırlanıyorum canım iyiyim çok şükür. Yani sanki beni o olaydan sonra kıskandırmak ister gibi yada bana öyle geldi hiç bahsetmezdi yok kadın müşteri geliyor yok bilmemne ama ben hiç üzerinde durmuyorum tabi uzun uzun konuşuyoruz problemleri tamam diyoruz ama illa atışıyoruz iste

O seni çok kıskandı sen de onu kıskan istiyor aman çok umursama, cani kavga aksiyon istiyor heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…