- 7 Ocak 2018
- 27.654
- 80.240
- 598
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #43.841
Olmazzzzzzzzzzzzz çokkkk fenayımmmmAllah seni ne etmesin sus kız huzurla uyusun
Kuzum bnim ha gayret koy beşiğe mis gibi ayaklarını dinlendir ya da yıkan bütün yorgunlygu aliyoAynen canım şuan ayaklarımı hissetmiyorum zaten. Minnoşu da ayağımda uyuttum yatağına kaldıracak dermanım kalmadı
oo çok yorulmussundur canomm bende bikacgun gelen goden oluyordu:) napim ev isleri yemek derken adami bekliyomki yemek yiyek gelmedi daha.Mısafırlerım vardı sımdı gittiler ölüyorum yorgunluktan.sen napıyosun balımmmmmmmm canımmmmmm
benim citirim napiyor kiz yorumu yaptım da görmedim.iyi yapıyon kuzum eline sağlık
Gecen yaptım bend eyemek yapsan daha iyi ugrastiriyor dimi ahaha ama seviyom bem latlican kirmisi biber latates biner karışık.Bende gelince karışık kızartma yapım dedim daha yeni bitti oturdum yiyorum ne uğraştırıyor kız bildiğin kızartma. Sen naptın
Ah kuzum ya ayakta sallamakta zor pusette yada hamakta denedin mi canım böyle derman mı kalırAynen canım şuan ayaklarımı hissetmiyorum zaten. Minnoşu da ayağımda uyuttum yatağına kaldıracak dermanım kalmadı
Aynn öyle kuzumAmin canım ya onlar olmayınca hayatın tadıda olmuyor
canimsinGüzel olmuş kusum hoşuma gitti ama nazar degmesin balim ahahahahmuckd
bazen toplu katliyam yapiyom kuzum. :)))
Oooo afiyet olsin kuzum yarasin.
iste yeterki kuzum benim annem yok basimda buyugum yok kendi kendime ogrene sora internetten baka baka ogrendim eminim sende yaparsinEline sağlık balım♥ su el işini bir türlü öğrenemedim gitti
Sonra doğumhaneye yuvarlanarak gideyimAynn öyle kuzumbol bol as er hamilelik bitince naz da bitiyo çünkü sonraki hamileliği kadar yani
İyi akşamlar burası bayagi kaynamış a dostlar@balbocuuu @adel8893 @melankolimm @Pembeemzik @Rumeysa__ @Reyyan__ @ME118 @kahvesevmembenhizuran @Hannaz @minik kalp0753 U Ufukta_bebek @imzaben @mahperi hatun 2014prenseslerim2015 @ebiharihem @balbocuuu @Tulparr @Brunello Cicinelli @EternaaLLove @RosSsS PrensesAnnesi_ @Memleketsevdalisi @Kutsalll Enerjiii KutsalI Finrod Felagund hayırlı aksamalar ballar
Vee karnabahar ve domates sosuyla güzel oluyor bayaoo çok yorulmussundur canomm bende bikacgun gelen goden oluyordu:) napim ev isleri yemek derken adami bekliyomki yemek yiyek gelmedi daha.
benim citirim napiyor kiz yorumu yaptım da görmedim.
Gecen yaptım bend eyemek yapsan daha iyi ugrastiriyor dimi ahaha ama seviyom bem latlican kirmisi biber latates biner karışık.
Vallahi kızı yatağa kaldırsam hemen kendimi de yatağa Atacam da kalkan yokkkkKuzum bnim ha gayret koy beşiğe mis gibi ayaklarını dinlendir ya da yıkan bütün yorgunlygu aliyo ☺ canım benim hamlamasan iyi
bende netten bakarak yapiyom kuzum kimse yik ogretcek bıraktım bu ara ama yalacam yine. Iyi olmus ama.canimsinwalla dedim icimde kalmasin iki cocukla anca cat pat yapyorum tatlim dur kendimi de atayim sana
Hoşgeldin balkaymakk.İyi akşamlar burası bayagi kaynamış a dostlar
Ya normalde çok zorlamıyor ama bugün yorulunca bi de yediğim kokoreç in kalorisi kalmasın diye eve yürğyrierek geldim iyice Pert oldum valla☹☹Ah kuzum ya ayakta sallamakta zor pusette yada hamakta denedin mi canım böyle derman mı kalır
Immmm enfesttrr.Vee karnabahar ve domates sosuyla güzel oluyor baya
Hoş bulduk neler yapıyorsunuz canlarbende netten bakarak yapiyom kuzum kimse yik ogretcek bıraktım bu ara ama yalacam yine. Iyi olmus ama.
Hoşgeldin balkaymakk.
Çok yüklenme canım bu kadar kendine neyse şimdi güzelce uzat ayağını rahatına bakYa normalde çok zorlamıyor ama bugün yorulunca bi de yediğim kokoreç in kalorisi kalmasın diye eve yürğyrierek geldim iyice Pert oldum valla☹☹
İnsallah kuzum tam öğrendim dedim hamileydim bulantı başladı şimdi de çocuk dan elime alıp deneyemiyum kuzum bnim masallah sanaiste yeterki kuzum benim annem yok basimda buyugum yok kendi kendime ogrene sora internetten baka baka ogrendim eminim sende yaparsin
İnsallah kuzum tam öğrendim dedim hamileydim bulantı başladı şimdi de çocuk dan elime alıp deneyemiyum kuzum bnim masallah sana♥♥ bu arada profilini yerim ya ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?