- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.748
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #43.861
Balkaymak lokum arasi bisküvi cikulatttt
yerim seniiii sende oylesinnnn kiiii canjmmmmmmm benimmmBalkaymak lokum arasi bisküvi cikulatttt
Ya yerim ben onu masallah
cok utandim ama ondan bakalim belkiii suprizz yaparim sana da pandammmYa yerim ben onu masallahyaaaa ileriki zamaarda bnde görmek istiyorum ama
Allah yardımcın olsun kuzumVallahi kızı yatağa kaldırsam hemen kendimi de yatağa Atacam da kalkan yokkkkduşa giremem eşim gece çalışıyor kız uyanır
Tamam güzel annemcok utandim ama ondan bakalim belkiii suprizz yaparim sana da pandammm
Hayırlı akşamlar kuzummm ❤@balbocuuu @adel8893melankolimm @Pembeemzik @Rumeysa__ @Reyyan__ @ME118 @kahvesevmemben @hizuran @Hannaz @minik kalp0753 @Ufukta_bebek Diktorya Secret @mahperi hatun @2014prenseslerim2015 @ebiharihem @balbocuuu Tulparr @Brunello Cicinelli @EternaaLLove @RosSsS PrensesAnnesi_ @Memleketsevdalisi @Kutsalll Enerjiii @KutsalI @Finr hayırlı aksamalar ballar
Hadi kuzum afiyet olsun sanaCansiniz ben adam yolda öpüldunuz.
Amu oylemi kuzum sorma teyzesi öyle ağlıyoroo çok yorulmussundur canomm bende bikacgun gelen goden oluyordu:) napim ev isleri yemek derken adami bekliyomki yemek yiyek gelmedi daha.
benim citirim napiyor kiz yorumu yaptım da görmedim.
Gecen yaptım bend eyemek yapsan daha iyi ugrastiriyor dimi ahaha ama seviyom bem latlican kirmisi biber latates biner karışık.
herzaman balimmmmmTamam güzel annem♥ belki bnde sana süpriz yaparım güzel annem
Kız o bisküvi arası lokum değil miBalkaymak lokum arasi bisküvi cikulatttt
He ya valla bu aralar nisan topigi deyi. Aktif olarak malum. Dogum oldu olacak. Bekliyoruz. Bugun 9 aya tamamlandiKuzum napiyon seni görmek ne güzel♥
Kuzum sen adam diyor sun ya. Esine benim bir komsum var cok sevdigim. Oda oyle diyor. Her dediginde komsum aklima geliyorIyiyim tatlımm oturuyom adami bekliyom yemedim daha:))
Oy maşallah canım benim kolay doğumların olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini insallahHe ya valla bu aralar nisan topigi deyi. Aktif olarak malum. Dogum oldu olacak. Bekliyoruz. Bugun 9 aya tamamlandi
Kan geliyor ıkınırsam, hiç bir şey yapmazsam da mutlaka su falan geliyorNasıl yirtiktarif eder misin
Tuvaletimi hep zor yapıyordum, bu sefer ıslaklık hissettim elimi bi attim aşağıya kıpkırmızı kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?