- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #44.181
Hayırlı geceler pembişşşşşHayirli gecelerr genclik
Ooo bak pembişkom guzeldi tuttum bu kelimeyihayirli geceler miniminnacik pembiskomm
oo olaylar olaylar nere giti kocis.Ooo bak pembişkom guzeldi tuttum bu kelimeyi
Naber kuzu
Beni soracak olursan yorgunluktan ayaklarinin uzerine basamayan bir pembişim
Evde 3 gundur tadilat vardi pertim cikti ,dub kocam gitti 10 gun yok :-(
Hersey ust uste geldi .
Darmadumanim suan kafayi yemiş bile olabilirim
İyidir Kuzum azcık uyku gelmeye başladı beynim kazan gibi oldu takılıyoz öyleNaber canim
Aynen oyle kuzumoo olaylar olaylar nere giti kocis.
ne tadilati var cnm
Ahh kuzum ahhh sorma ...İyidir Kuzum azcık uyku gelmeye başladı beynim kazan gibi oldu takılıyoz öyle. Ah canııım Allah kolaylık versin yorulmuşsun yat dinlen
Neyi var tatlım geçmiş olsun niye ilgisizlikten olsun olurmu oyle şey deme öyleAhh kuzum ahhh sorma ...
Kizim ilgisizlikten hasta oldu cok vicdan azabi duyuyorum
Allah kolaylik versin vala ev isi cok zor ya hele tadilat fln off suan yerinde hic olmak istemezzdim ama bnimde pek farkim yok kizla ugrasmaktan.Aynen oyle kuzum
Evin kapilarini falan degistirdik kuzum ,parkelere sistre falan yaptirdik boya badana sonrasi ben boyle
Dun toparladik cok sukur biraz.
Kocam köyünde ev yaptiriyor ,yazin gidelim diye ...O da oranin tadilatiyla ilgilenmeye gitti kuzum
Cok ateslendi canim hic durmadi hep agladi gunlerce, hep kucak istedi ..Neyi var tatlım geçmiş olsun niye ilgisizlikten olsun olurmu oyle şey deme öyle
Sorma canim ,hele evin icinde esya varken tadilat daha da zor ...Allah kolaylik versin vala ev isi cok zor ya hele tadilat fln off suan yerinde hic olmak istemezzdim ama bnimde pek farkim yok kizla ugrasmaktan.
köyünüz nere cnm
Yavrum benim kıyamamCok ateslendi canim hic durmadi hep agladi gunlerce, hep kucak istedi ..
Ceyranda kaldi buyuk ihtimalle
Insallah canim.Cok sagol❤Yavrum benim kıyamamüzülme annesi cabuk toparlar inşallah .
ev kendinzin dimi cnm.Sorma canim ,hele evin icinde esya varken tadilat daha da zor ...
Cocuklu kadin tadilattan uzak duracakmis anladim !
Eşim Rize'li canim ❤
Evet canim kendimizin ...ev kendinzin dimi cnm.
sen nerelisin
bide kendini suclama ilgi gosteremiyom diye napcaksin mecbur hangi birine yetisceksinki
iy geceler kuzum❤İyi geceler kuzucuklar ,Allah Rahatlık versin ,öpüyorum sizi
neguzel cnm:)Evet canim kendimizin ...
Bende giresunluyum ama hic gitmedim diyebilirim
Istanbul canim 29 senedir ❤❤❤❤❤neguzel cnm:)
simdi hangi sehirde oturyon
dogma buyume yani❤❤Istanbul canim 29 senedir ❤❤❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?