- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.722
- 123
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #44.301
Ben rahatım dünden yemeğim kaldı. Kuru fasulyenapiyonuz kızlar temizlik bitti bnde siz ne alemde sinizgelin de akşam yemeği düşünelim ancak buluruk zaten Sadecebirisiyim -Adel- Diktorya Secret @balbocuuu T Tatlianne20 Tulparr minik kalp0753 @Reyyan__ @minik meleklerim @Kmsl Hnd
@kahvesevmemben
Oh oh çok iyibnde sihirli güçlerim olsun yaratığm yerden her işi yapiyim diyorum
Bulamıyorum kızlar yoğurdum olmayınca yemek yapasim gelmiyorBulursan bizede yardım et
Benimde fadigimm ben yurumeyide cok severim yakindakine degil uzak mesafedekine giderim hepEn sevdiğim şey alışverişah yakın olsa hiç marketten cikmazdim en güzel moral
Bulamıyorum kızlar yoğurdum olmayınca yemek yapasim gelmiyor
Yasayayım o durumu fikrimi diyecemTabi kuzum bol bol yat sen sonra görürsün yatmayı
Evet kız nasıl bildin ya yoğurt köftesi yapardım ya yoğurt çorbası ya cacık ne biliyim iyiki yoğurt varyoğurt çorbasımı yapacaktın
İçli köfte yapmak istiyorum onu da kalın yaptım iki kere denedim ikisi de kalındıyoğurt çorbasımı yapacaktın
Allah ne güzel kız çok sevindimBen bugün yemekten kurtuldumkv kp herkes hastanede eşim dedi yapma bise dışarda yeriz kurtuldum valla kara kara düşünmekten
İçli köfte yapmak istiyorum onu da kalın yaptım iki kere denedim ikisi de kalındı
Kaynimin hastaneye yatırmışlar bigun kontrolu vardı daAllah ne güzel kız çok sevindimniye hastanedeler ki kuzum
İnşallah kuzum bnim yaşayacaksın sonra gelip kızlar gelemiyorum buralara kb çocuk uyuyo bn uyuyom diycen sonra zamanla çocuğa da alışacaksin ise de sonra buralara geri döneceksinYasayayım o durumu fikrimi diyecem
Evet Eskili köftebende sulu köfte yapmak istemiştim dünbak o yoğurtsuzda yenir
Ay ağzın bal yesin inşallah canım benim ne güzel konusuyon öyleİnşallah kuzum bnim yaşayacaksın sonra gelip kızlar gelemiyorum buralara kb çocuk uyuyo bn uyuyom diycen sonra zamanla çocuğa da alışacaksin ise de sonra buralara geri döneceksin
İyi bugün kafa dinleKaynimin hastaneye yatırmışlar bigun kontrolu vardı da
Ama bunlar gerçekler bebeğimAy ağzın bal yesin inşallah canım benim ne güzel konusuyon öyle❤
Şuan evde tekim dinliyorum vala upuzun oldum ohİyi bugün kafa dinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?