- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.686
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #44.321
Sizler canlı orneklersinizAma bunlar gerçekler bebeğim♥
Oh oh ne güzel kuzumŞuan evde tekim dinliyorum vala upuzun oldum oh
Aynen canımOh oh ne güzel kuzum♥ Allah rahatını bozmasın
Canımsın canım ilerde sen de canlı örnek olacaksın kuzumSizler canlı orneklersiniz❤
Evet Eskili köfteaklımda bnim de o var ama herif sevmiyor hemen yüzünü eskitiyo seninle yemek fikirkerimiz ne çok yakın bn çok severim sulu köfteyi biz Eskili deriz içine nohut fasulye yeşil mercimek patates koyarız eski sıkar yeriz ağzım sulandı giz
Evet kuzum Avşar yemeğiknka olmak bunu gerektirirdivay öylesini hiç yemedim ya değişikmişşşş kııız
Napiyim kız doğum hikayeleri okuyorum kaç gündür deli gibi foruma hiç baktığım yok
Hamilemisin kuzumNapiyim kız doğum hikayeleri okuyorum kaç gündür deli gibi foruma hiç baktığım yok
Evet ama daha 10haftalık önümüzde 30hafta varHamilemisin kuzumhamileyken çok okurdum oraları yimekte ne var gı ♥
Amooo minicik mercimek kadar oy oy masallahEvet ama daha 10haftalık önümüzde 30hafta var
Hastayımm yatıyorum valla gözlerim yarı açık
Şehriye çorbası var dünden
Akşama da köfteli patates yemeği yanına pilav salata yoğurt oh yeter artar bile
Evet kuzum Avşar yemeği♥ ama bunu dene çok güzel çooook sulu dan daha çok seviyorum Aynn öyle knka ♥
Canım istedi ama içli yapacağımdeneyeceğim ayıp ediyorsun
Canım istedi ama içli yapacağımolur inşallah
Midem çok bulanıyo evet özellikle sabahları çook kusuyorum ama gün içinde pek fazla olmuyor, koku falan etkilerse ancakAmooo minicik mercimek kadar oy oy masallahbulantin varmı kuzum bnim kuzenim de hamile 8 haftalık bulantidsn kalkamiyo insallah senin ki güzel geçiyordur ♥
Evet kuzum kız da çok oluyo ama kızı var erkek olursa iyi olur diyoMidem çok bulanıyo evet özellikle sabahları çook kusuyorum ama gün içinde pek fazla olmuyor, koku falan etkilerse ancak
Ultrasonda 11haftayız :))
Geçen hafta 3cmdik teyzesi büyüyoruz
Bulantı haricinde rahat geçiyor çok şükür işimi yapıyorum yemeğimi yiyorum geziyorum, umarım kuzen de zaman geçtikçe iyi olur (kız olursa bulantı daha çok olur derler)
Sen napıyosun güzel anne
Hahahah kaynanayla yaşamanın güzelliği çıktı bi tane bakEvet kuzum kız da çok oluyo ama kızı var erkek olursa iyi olur diyoinsallah kuzum masallah sana da nazar değmesin menun çok güzel aksam sende yiyin ben yemeği bnde kızla uğraşıyorum balım yemek yapacağım insallah totomu kaldra bilirsem
Kuzum bnim oh oh Allah samimiyetinizi arttırsinHahahah kaynanayla yaşamanın güzelliği çıktı bi tane bakmenüyü ben bulurum o pişirir, o bulur ben pişiririm
Dün görümcem buradaydı sağolsun çorba yaptı, çok yapmış var daha
Bende kıymayı çıkartırım suyu kaynatır patatesleri soğanı soyar doğrar hazır ederim annem(kv) yemeği yapar
Ama bende sabahtır evi süpürdüm halılar yıkamadan geldi onları serdim çöpleri attım bulaşık yıkadım vs şimdi dinleniyorum oh
İçli köfte demişsiniz nasıl da severiiim
Eşimi aradım akşam gelirken getir dedim
Canımm gel kapım hepinize her zaman açık
Kuzum hakkını helal et nolurİçli köfte demişsiniz nasıl da severiiim
Yaa üzülme kıız aşermedim, normalde de severimKuzum bnim oh oh Allah samimiyetinizi arttırsin ♥baya sansliyim desene bak -Adel- hamileyken sen insallah ♥
Kuzum hakkını helal et noluryapamıyorum diye mecbur yazdım canım benim akşam yiyince msj at olurmu yemezsen üzülürüm çünkü ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?