knka olmak bunu gerektirirdi vay öylesini hiç yemedim ya değişikmişşşş kııız

Hamilemisin kuzum hamileyken çok okurdum oraları yimekte ne var gı
Evet ama daha 10haftalık önümüzde 30hafta var
Hastayımm yatıyorum valla gözlerim yarı açık
Şehriye çorbası var dünden
Akşama da köfteli patates yemeği yanına pilav salata yoğurt oh yeter artar bile

Amooo minicik mercimek kadar oy oy masallah bulantin varmı kuzum bnim kuzenim de hamile 8 haftalık bulantidsn kalkamiyo insallah senin ki güzel geçiyordur

Amooo minicik mercimek kadar oy oy masallah bulantin varmı kuzum bnim kuzenim de hamile 8 haftalık bulantidsn kalkamiyo insallah senin ki güzel geçiyordur
Midem çok bulanıyo evet özellikle sabahları çook kusuyorum ama gün içinde pek fazla olmuyor, koku falan etkilerse ancak
Ultrasonda 11haftayız :))
Geçen hafta 3cmdik teyzesi büyüyoruz
Bulantı haricinde rahat geçiyor çok şükür işimi yapıyorum yemeğimi yiyorum geziyorum, umarım kuzen de zaman geçtikçe iyi olur (kız olursa bulantı daha çok olur derler)
Sen napıyosun güzel anne

Evet kuzum kız da çok oluyo ama kızı var erkek olursa iyi olur diyo insallah kuzum masallah sana da nazar değmesin menun çok güzel aksam sende yiyin ben yemeği bnde kızla uğraşıyorum balım yemek yapacağım insallah totomu kaldra bilirsem

Hahahah kaynanayla yaşamanın güzelliği çıktı bi tane bak menüyü ben bulurum o pişirir, o bulur ben pişiririm
Dün görümcem buradaydı sağolsun çorba yaptı, çok yapmış var daha
Bende kıymayı çıkartırım suyu kaynatır patatesleri soğanı soyar doğrar hazır ederim annem(kv) yemeği yapar

Ama bende sabahtır evi süpürdüm halılar yıkamadan geldi onları serdim çöpleri attım bulaşık yıkadım vs şimdi dinleniyorum oh
İçli köfte demişsiniz nasıl da severiiim
Eşimi aradım akşam gelirken getir dedim
Canımm gel kapım hepinize her zaman açık

Kuzum bnim oh oh Allah samimiyetinizi arttırsin baya sansliyim desene bak -Adel- hamileyken sen insallah
İçli köfte demişsiniz nasıl da severiiim
Kuzum hakkını helal et nolur yapamıyorum diye mecbur yazdım canım benim akşam yiyince msj at olurmu yemezsen üzülürüm çünkü

Yaa üzülme kıız aşermedim, normalde de severim
Ay sen ne tatlı ne düşünceli Bi hatunsun teşekkür ederim
Yazarım tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…