Helal olsun ne demek canım ne hakkı
Bide aslında o kadar şanslı değilim bu bir oturmanın tek güzel tarafı
Başkası pişirse de sen kurup sen kaldırıp sen yıkayıp evi sen temizleyince iki kişinin işi olsa 5kişinin işinden daha kolaydır daha güzeldir diyorsun :))

Biliyorum kuzum bnde bir sene kv gittim hep ordayım sağolsun çok iyi ama insanın kndi evi ayrı ayırmayı dusunuyomusunuz kuzum

Biliyorum kuzum bnde bir sene kv gittim hep ordayım sağolsun çok iyi ama insanın kndi evi ayrı ayırmayı dusunuyomusunuz kuzum
Yaa ben 2sene 3aydır burdayım çok sıkıldım artık hani öğrenciler zil çalsın teneffüs olsun ister ya bende öyle artık evime çıkayım istiyorum
Doğumdan önce çıkacağız canım eşimle para biriktiriyoruz şimdi
Ay tez vakitte çıkayım inşallah

Ayyy bnde bunu demek istedim ama üzülürsün diye diyemedim doğumdan önce çık yoksa lohusaligin zor geçer

İnşallah ya çok sevindim . Bebeğine doyamazsin herkes herşeye karışır

Ayyy bnde bunu demek istedim ama üzülürsün diye diyemedim doğumdan önce çık yoksa lohusaligin zor geçer
Aynen canım zaten bende bunu bildiğim için eşimi sıkıştırıyorum
Doğuma kadar ayırdın ayırdın yoksa bebeğini görmeye annemlere gelirsin diye tehdit ediyorum adamı
Ama gerçekten ayırmazsa annemlerde kalıcam

Kesinlikle annenlerde kal kuzum kötü öğüt vermek de istemiyorum ama ahaha ozaman ayırır kv ler biliyomu ayrılacağınızi ne diyolar

Kesinlikle annenlerde kal kuzum kötü öğüt vermek de istemiyorum ama ahaha ozaman ayırır kv ler biliyomu ayrılacağınızi ne diyolar
Biliyorlar gidin diyorlar ne diyecekler
Yok kız ne kötüsü iyi öğüt o iyi öğüt
Dedim dedim eşime
O da ayıracağız bende istemiyorum artık diyor

Uzulmuyolar mi gitmeyin diye oh ne güzel işiniz kolay olacak masallah
Ne üzülcekler evde bekar oğulları var yine :) üst katta büyük oğlu gelini torunları var kızı iki günde bir bazen her gün gelir torunla beraber
Yalnız kalmaz hiç :)
Tek zorluk yatak odası hariç hiçbir eşyamızın olmaması :/
Şimdi onun için bekliyoruz zaten, giriş parası, faturaları üstümüze almak nerden baksan3-4milyar
Koltuk takımı, beyaz eşya, halılar, perdeler, mutfak eşyasının bir kısmı, bir de bebeğe beşik, kıyafet vs derken çok zorlanacağız ama Allah büyüktür :) o yüzden beklemedeyiz para biriksin daha diye :)

Birikmisiiniz çok mu kuzum olsun Allah büyük mutfak esyan yatak odan var zaten birde oturma odası alırsınız sonra zamanla hal olur geri kalan misafir odan vs bnim arkadasim kaçarak evlndi öyle öyle şimdi fıstik gibi evi var darısı sana insallah

Ay ben şikayetçi değilim valla eşim yanımda olsun ben bir kilim serer onun üzerinde oturur yerim :) düğünde bana sadece bilezikler kaldı diğer takıları paraları vs düğün masrafı yatak odasına karşılık aldılar
Bilezikleri de ilk sene 3tanesini bozdum tatile gittim valla yedim. Kvler istiyordu versem geri vermeyeceklerdi
Her gün her gün istediler bende eşime dedim satalım tatile gidelim diye gittik (şimdiki aklım olsa sattık yedik derdim ama bankaya atardım, cahillik) sonraki sene de de mahkemelik Bi durum oldu avukat parası için bozdum diğerlerini öyle gitti işte
Bi tam Bi çeyrek altınım var şimdi Bi birikimim yok öyle fazla
Ama yapıyoruz yavaş yavaş :) bikaç aya çıkmış oluruz diye düşünüyorum inşallah hayırlısıyla

Ay kuzum cahillik tabi çok üzüldüm ama olsun iki üç eşya ile olur bence ne güzel yükseklere ucmuyosun insallah sen bu kafayla gidersen iyi yerlere varın

Ay kuzum cahillik tabi çok üzüldüm ama olsun iki üç eşya ile olur bence ne güzel yükseklere ucmuyosun ☺♥ insallah sen bu kafayla gidersen iyi yerlere varın ☺♥
Ay yok hiç yükseklerde değilim :) inşallah canım benim :) ❤
Ben mutluyum eşimle varlıkta da yoklukta da
Ama konu bebişimiz olunca şeytana dönüşür ona elinden gelenin en iyisini yap derim

Ay yok hiç yükseklerde değilim :) inşallah canım benim :) ❤
Ben mutluyum eşimle varlıkta da yoklukta da
Ama konu bebişimiz olunca şeytana dönüşür ona elinden gelenin en iyisini yap derim
Haykirdjm ahahah helal sana güzel annem eski avradin yok artık bn artık anneyim ona göre falan

Misafir varsa tabi kuzum süslenip püslenmek lazım göz hatun görsün
Sende maşallh geziyon geziyon sonra ayaklarım şişti kızlar diyon
Heeeee kız bi iltifat bi iltifat sorma çok güzel zayıflamışsın daha verme ne gerek var hiç yaşını göstermiyorsun boyun kadar kızın var ayyyyyy çok mutlu oldum vallaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…