- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #44.481
hele cok sey vardida alacagim kacdim kurtardim kendimiVah dükkanı alaydın
hic sorma harciyip harciyip gelyomçantana doldurursan paraları alırsın tabi
Un tarhanası canım içine birazda tel şehriye arıyorum kızım ve kardeşim seviyorlar buyur gel seversen
hic sorma harciyip harciyip gelyom
soka anne bebek cantasi gelmisdi 40 tlye alsammi almasammi yaptim bi 5 dk sora kacdim ordan zaten kadinlar patates icin birbirine girmisdihele 101 şok bim gezdiysen tamam zaten
soka anne bebek cantasi gelmisdi 40 tlye alsammi almasammi yaptim bi 5 dk sora kacdim ordan zaten kadinlar patates icin birbirine girmisdi
Dene kuzumaa hiç yemedim ki canım denemek lazım :)
Dene kuzum
Şapşal tombik yanakben ilk defa değiştirdimsaçlı bi kız vardı şimdide bu tatlış var
Estağfirullah kuzum hoş gelmişsin.. gecenin o saatinde aklindan geçmişiz inşaallah dua yerine geçsinbalbocuuu -Adel- melankolimm @Pembeemzik @Rumeysa__ @Reyyan__ Blue_Peri @kahvesevmemben @hizuran @Hannaz minik kalp0753 U Ufukta_bebek @imzaben @mahperi hatun @2014prenseslerim2015 @ebiharihem Ehlimuhabbet @Cennetul Mualla @Ada duru AnneAslan @Boncukhanim @Madammor @Brunello Cicinelli @EternaaLLove @RosSsS @BeautifulAnne1906 -Adel- @Tulparr @Kutsalll Enerjiii @Kmsl Hnd @Limonsuzcay @KutsalI @BlueCape basinozin belasi geldi:))
pisman oldum almadigima komsum gitckmis kirmizi rengi varsa al dedim bakalimo çantayı bnde gördüm alsaydın çünkü internet sitelerinde çok pahalı nieyseepatates için mi kavga ediyolardı vah bunudamı duyacaktık
Amin canım sağol. Darısı tüm bekleyenlerin başınaAllah anali babali buyütsün insallah❤
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün
Amin inşallah canım. Allah razı olsunAmin canim takvimin hayırlı olsun. Saglikla al kucagina
Masallah cnm cok guzel:))
Ellerine sağlık çok güzel olmuşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?