- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #44.521
heee simdi çaktimm kanki tmam bnde özledim ya simdi bitek sirt cantasi takabilyomCanım bunları özledim diyorum çocuk olunca spor takiyoz ya abiye olanları özledim diyom ☺
Bnde bndeheee simdi çaktimm kanki tmam bnde özledim ya simdi bitek sirt cantasi takabilyom
kizim hic durmuyoki yapisik gibi gezmek istiyo suan kucakta ayakta kahvalti yapmaya calisyommBnde bndesorma sen uykusuz falan misin kuzum kızın durmuyo diye duydum
İyi günlerde kullan tatlım doldur bebişin giysileri içine çık gezmeye ;-)
atim cnm bak bakem
bnde iste kararsiz kalmisdim sora komsum gaz verdi al diyee bianda gitim 2 3 yere sorup kirmizi buldum sonundagüzelmiş kız kaliteli duruyor iyiki aldıngüle güle kullan
aynen kanki oyle yapcam tesekkur ederim bocegimİyi günlerde kullan tatlım doldur bebişin giysileri içine çık gezmeye ;-)
Geldim knkam ☺ dün misafirlikteydim kuzum akşam geldik sonra kız durmadi eşim hasta herkes nazlı ufff sorma şimdi geldim anca♥ seni de pek ozkedim kuzum @_slent scream gitmiş temelli çok üzüldüm çok
bnde iste kararsiz kalmisdim sora komsum gaz verdi al diyee bianda gitim 2 3 yere sorup kirmizi buldum sonunda
Yok balım gi özele dalınca burayı unutuyom bian arada beni sürükleyin getirin buraya
Evet kuzum yoğundum bayabaya yoğun geçmiş günün kuzucuk :) o neden gitmiş :/
Yok balım gi özele dalınca burayı unutuyom bian arada beni sürükleyin getirin buraya
Evet kuzum yoğundum bayabilmiyorum ama çok üzüldüm sürekli konuşuyorduk neden haber vermedi ki
Yok kuzum munenin sayfasına yazmis acil kapat diyebilmiyom canım belki ban yemiştir :/
hahahaözelde kimle çıtlaşıyon bu kdar yaa iyiki etiketlemişim o zaman heehe
beni unutmayın kendinizide unutturmayın arada dürtün
Dürtülüp dururuz artıküyeleri dürtme modu gelsin haha
Dürtülüp dururuz artıkbazen arka arkaya beğeni bildirimine boğuluyorum düşünsene dürtüldüğünü ME118 seni dürttü bilmem kaçkez
Kim gi dur bakım bi merak ettimhiç bir msja cevap veremez oluruzbnm tanımadığim kişiler duvarıma yazıyo neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?