- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.748
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #44.861
Hayırlı geceler kuzum görüşmek üzere ♥neyse kizlar ben uyucam hayirli geceler size![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı geceler kuzum görüşmek üzere ♥neyse kizlar ben uyucam hayirli geceler size![]()
Eşim bugün bana senin o çocuklara baktığıni bir cocuk alırken bile nasil içten anne gibi ilgilendigini hep takip ettim dedi .Zaten sevimlilikleri ve sevgileri olmasa![]()
Anaç bir yapın var demekkiEşim bugün bana senin o çocuklara baktığıni bir cocuk alırken bile nasil içten anne gibi ilgilendigini hep takip ettim dedi .
Yok kuzum 3 dusuk bortanede 1ay yaşayıp vefat etti olmadiki.Anaç bir yapın var demekki❤
Ben senin çocuğun var diye biliyordum canım?
Çok özür dilerim. Uyku sersemi unutmuşum canımYok kuzum 3 dusuk bortanede 1ay yaşayıp vefat etti olmadiki.
Önemli degil kuzum nerden bilcem ismimi degistirmedim yavrularimdan hatira onlara hamile kalirken koydum ole de kaldi.Çok özür dilerim. Uyku sersemi unutmuşum canım![]()
Tekrar kusuruma bakma tatlım yaÖnemli degil kuzum nerden bilcem ismimi degistirmedim yavrularimdan hatira onlara hamile kalirken koydum ole de kaldi.
balbocuuu @adel8893 @melankolimm @Pembeemzik @Rumeysa___ @Reyyan__
Blue_Peri @kahvesevmemben @hizuran @Hannaz
minik kalp0753 @Ufukta_bebek
Diktorya Secret @mahperi hatun @2014prenseslerim2015 @ehlNapiyonuz @Tulparr @Brunello Cicinelli @EternaaLLove @RosSsS @BeautifulAnne1906 @AnneAslan @Boncukhanim @Madammor @Kutsalll Enerjiii @Kmsl Hnd @KutsalI @BlueCape @Finr @Culhagibi @Ada duru @Cennetul Mualla @Zipzip- @Zeytintanem huhu ben geldim kızlar♥
yorgunluğun adını gezme koymuşlar kuzum :)Sorma bugün gittim kuaföre işte bi de alışveriş yaptım güzel bir elbise aldım kınada giymek için, akşam 8buçukta geldim eve, eşim hasta makarna yaptım ilaç verdim dinleniyor şimdi
Bende öyle uzandım bi dinleniyim dedim
Çok bel ağrılarım var yürümek iyi gelmiyor
Teşekkür ederim canım![]()
İnsallah balbocugum yaa acele etmeden yavas yavas vericemboylar aynii
olursun cnm kendine cok yüklenmeden spor vs halledersin![]()
Aslında evet bi çeşit gezmeydiyorgunluğun adını gezme koymuşlar kuzum :)
Aslında evet bi çeşit gezmeydi
Ama ben eskiden bütün İstanbulu yürürdüm bana mısın demezdim
Şimdi bir yürüyüş yolu geziyorum yoruluyorum
Karnımdaki yoruyor sanırım :) birde sigarayı bıraktığım için galiba ciğerler temizleniyor, çok öksürüyorum. Başım çok dönüyor azcık yorulduğumda midem bulanıyor ve bunlar beni daha çok yoruyortek gezmiyorsundr yanında çocukda varsa yorucu olur tabi bide hamlamış olabilirsin :)
oyle yap balim gunaydinnİnsallah balbocugum yaa acele etmeden yavas yavas vericem![]()
nbr kuzuu